Prima pagină » Sport » Șansa carierei pentru Ciprian Tătărușanu?! AC Milan a „înghețat” negocierile cu Mino Raiola și Gianluigi Donnarumma
Șansa carierei pentru Ciprian Tătărușanu?! AC Milan a

Șansa carierei pentru Ciprian Tătărușanu?! AC Milan a „înghețat” negocierile cu Mino Raiola și Gianluigi Donnarumma

12 sept. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Ciprian Tătărușanu va fi transferat de AC Milan pentru a fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma, dar, cumva nesperat, statutul portarului român s-ar putea schimba total.
Contractul lui Gianluigi Donnarumma va expira în vara anului viitor și, chiar dacă sunt purtate negocieri de câteva săptămâni, nu s-a ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii. Motivul? Pretențiile financiare ridicate ale agentului jucătorului, Mino Raiola.

Cum poate ajunge Ciprian Tătărușanu titular la AC Milan

Concret, Mino Raiola solicită, conform Gazzetta dello Sport, un salariu de 10.000.000 de euro pentru Gianluigi Donnarumma, față de cele 6.000.000 de euro pe care portarul le încasează anual conform actualului angajament. Oficialii lui AC Milan consideră cererea lui Mino Raiola nefondată. Gruparea italiană este de acord cu mărirea salariului portarului, dar nu la 10.000.000 de euro.

Din cauza neînțelegerilor dintre cele două părți, agentul Mino Raiola și AC Milan, negocierile sunt „înghețate” în acest moment, ceea ce reprezintă un semnal de alarmă pentru club, care, dacă situația actuală va persista, îl poate pierde gratis pe Gianluigi Donnarumma anul viitor.
De situația lui Gianluigi Donnarumma ar putea profita Ciprian Tătărușanu, care va semna vineri cu AC Milan. Adus ca rezervă, portarul naționalei României poate ajunge titular dacă incertitudinea privind viitorul lui Donnarumma nu va fi rezolvată.

Ce salariu va avea Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu este protagonistul unei mutări spectaculoase în această vară – a devenit jucătorul lui AC Milan, echipă la care va efectua vineri vizita medicală după care va semna un contract pe 3 ani. Iar goalkeeperul de 34 de ani nu va fi doar rezerva de lux a lui Donnarumma, unul din cel mai bine cotați portari din Europa. Iar Dani Coman crede că situația lui Tătărușanu nu va semăna cu cea de la Lyon.

„Tătărușanu a reușit un transfer extraordinar! Sunt ferm convins că va juca mai mult la Milan decât la Lyon. Cei care l-au ales au încredere și se gândesc la un transfer al lui Donnarumma. Italianul are oferte foarte bune, are și el o perioadă de stagnare, deși tânăr, joacă de mulți ani acolo”, a declarat fostul portar la Fotbal Club.

Și cel care l-a lansat în fotbalul mare, Ioan Ovidiu Sabău, este impresionat de transfer.

„Eu l-am luat pe Tătărușanu la Bistrița, am crezut foarte mult în el, am văzut cum gândește, ce perspective are, am insistat să fie titular la Bistrița. A reușit să ajungă la echipe mari, iar la națională merită să fie titular în continure, este un lider”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Detaliile contractului cu care AC Milan l-a convins pe Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu va pleca de la Lyon după un singur an. Portarul român s-a înțeles cu AC Milan, unde, la fel ca la echipa antrenată de Rudi Garcia, va fi a doua variantă a postului, după Gianluigi Donnarumma.
Ciprian Tătărușanu va semna, conform Milanlive, un contract valabil trei sezoane cu AC Milan, iar salariul anual pe care-l va încasa este similar celui pe care îl avea la Lyon: 1.200.000 de euro net.

Salariu important pentru Ciprian Tătărușanu la AC Milan

Chiar dacă Ciprian Tătărușanu mai avea contract până în 2022, Lyon a acceptat să-l cedeze pe o sumă modică. Clubul francez va încasa de la AC Milan 500.000 de euro. Titularul din poarta naționalei României a ajuns în Italia în cursul zilei de miercuri și va efectua vineri vizita medicală, înaintea semnării contractului. Transferul la AC Milan va consemna a doua experiență în Serie A pentru Ciprian Tătărușanu, după cei trei ani jucați la Fiorentina, între 2014 și 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *