Prima pagină » Magazin » Sanii Sanzianei Buruiana pot costa Antena 1 suma de 100.000 de euro! – FOTO

Sanii Sanzianei Buruiana pot costa Antena 1 suma de 100.000 de euro! – FOTO

09 iun. 2011, 20:13,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:224141;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Sanziana Buruiana vrea sa dea in judecata trustul Intact dupa ce au fost difuzate imagini in care apare topless, fara acordul sau.
Sanziana Buruiana s-a distrat copios la filmarile farsei pe care cei de la „Plasa de stele” i-au pus-o la cale. Cu toate acestea, Sanziana nu se astepta ca dunimica de la ora 10 seara sa apara la Antena 1 imagini cu ea in ipostaze topless, realizate cu camera ascunsa in baia unei vile.
Blonda povesteste ca a avut o intelegere cu realizatorii emisiunii si anume sa nu fie difuzate imagini in care apare in ipostaze nud. Se pare totusi ca invoiala nu a fost respectata astfel incat Sanzi este hotarata sa actioneze in instanta trustul Intact. Tanara vrea sa ceara despagubiri de 100.000 de euro, tinand cont de faptul ca nu a acceptat niciodata sa apara in ipostaze nud, imaginea sa fiind sifonata serios dupa acest incident.
„Sunt foarte suparata pe cei de la Antena 1, ma gandesc foarte serios sa ii dau in judecata si sa le cer daune de 100.000 de euro, pentru ca ei mi-au promis ca nu se vor vedea sanii pe post si ca vor blura imaginea. De fapt, ei au blurat slipii, pentru a crea impresia ca sunt goala, in cada. Am fost socata cand am vazut, mai ales ca eu nu am vrut niciodata sa apar topless. Daca doream, apaream in Playboy, nu asa!”
Se pare ca Sanziana nici nu a stiut ca cei de la „Plasa de stele”, prezentata de Dan Negru, vor difuza imaginile in care ea se afla in cada.
„Baia e un spatiu intim si nu aveau voie sa filmeze. Cand mi-am dat seama ca au pus camera video acolo, mi-au promis ca nu se va vedea nimic pe post si i-am crezut”, a spus Sanziana.
Sanziana a dezvaluit faptul ca farsele sunt platite de cei de la Antena 1 si ca a primit pentru acest episod suma de 400 de euro. Cu toate acestea, in cazul in care ar fi stiut ca va aparea topless, nu ar fi acceptat nici o supa de zece ori mai mare din partea realizatorilor emisiunii.
„Intr-adevar, farsele se platesc, dar pentru asa ceva trebuia sa le cer un onorariu de 10 ori mai mare. Oricum, as fi refuzat categoric”, a mai spus Sanziana Buruiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024