Prima pagină » Actualitate » Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!

Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!

29 iul. 2024, 08:23,
BZI.ro, în Actualitate

Sandra Mutu a fost încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori la malul mării. Dacă până acum el era în centrul atenţiei oriunde apărea, se par că lucrurile s-au schimbat. Soţia lui Adrian Mutu a captat toate privirile. Mama Sandrei nu şi-a scăpat nicio secundă fiica din ochi, a fost atentă la toate nevoile şi a avut grijă ca nimeni să nu se apropie prea mult de ea.

Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie!

Adrian Mutu chiar nu mai are nevoie de prea multe prezentări. Briliantul a avut o carieră fotbalistică tumultoasă, o viață personală activă, s-a căsătorit de trei ori, însă femeia care i-a furat inima cu adevărat e actuala soție, Sandra. Chiar dacă a adus pe lume un copil, bruneta arată exact ca pe vremea în care soţul ei a văzut-o pentru prima dată.

Este mai mult decât evident că antrenorul are cu ce să se mândrească. Şi o face ori de câte ori are ocazia. Familia lui Adrian Mutu se află pe litoral. Am surprins imagini tari cu Sandra pe care urmează să le prezentăm în detaliu. Dar să o luăm cu începutul.

Adrian Mutu a avut o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional, ba chiar se spune că el ar putea fi următorul antrenorul al echipei Farul Constanța dacă Gică Hagi va fi selecţioner al României, după plecarea lui Edi Iordănescu. Până când lucrurile se vor concretiza, antrenorul a decis să ia o mică pauza de la activitate. Nu a ales o destinaţie exotică din afara ţării, cel mai probabil pentru că i-a fost mai uşor să ajungă pe litoralul românesc.

De cum a ajuns pe plajă, obiectivul lui Mutu a fost unul singur: să se relaxeze. Acesta a dormit, a stat pe telefon, a savurat la un moment dat un cocktail rece, fără să-l intereseze ce se întâmplă în jurul lui.

Adrian Mutu, relaxare totală pe litoral

Evident, atunci când ai o soţie atât de frumoasă nu poţi să o laşi singură sau nesupravegheată. Însă, Briliantul a avut un ajutor de nădejde pe care ştia că se poate baza. Soacra lui! Este cunoscut faptul că cei doi au o relaţie foarte bună, se înţeleg de minune, iar Mariana Bachici a fost mereu alături de cei doi.

Şi de această dată, mama Sandrei şi-a făcut „datoria”. Nu şi-a scăpat nicio secundă fiica din ochi, a fost atentă la toate nevoile şi a avut grijă ca nimeni să nu se apropie prea mult de ea.

La un moment dat, bruneta a vrut să se răcoreacă în valurile mării, iar mama ei, bineînţeles a însoţit-o. Adrian Mutu a fost foarte relaxat în tot acest timp pentru că ştia că nimic rău nu i se poate întâmpla. Bruneta a stat preţ de câteva minute în apă, dar suficient pentru ca toţi bărbaţii să o admire. Dacă privim atent imaginile, ne dăm seama că şi femeile au privit-o lung. Așadar, Sandra Mutu a fost încântătoare pe litoral, în costum de baie, în timp ce Briliantul a preferat să se relaxeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *