Prima pagină » Cancan » Sandra Mutu ascunde o dramă teribilă. Socrul lui Adrian Mutu, închis pentru trafic de droguri

Sandra Mutu ascunde o dramă teribilă. Socrul lui Adrian Mutu, închis pentru trafic de droguri

16 nov. 2021, 14:46,
BZI.ro, în Cancan

Sandra, soția lui Adrian Mutu, ascunde o dramă teribilă în trecutul ei. Puțină lume știe că tatăl ei, Miodrag Bachici, a fost închis mai mulți ani pentru trafic de droguri. Cu toate că bărbatul a fost condamnat la începutul anilor 2000, el a fost prins abia în 2013, când a și fost încarcerat. În prezent, tatăl Sandrei Mutu este eliberat condiționat, astfel că se poate bucura de nepotul său.

Sandra Mutu este o femeie frumoasă, are un copil pe care îl iubește până la cer și înapoi, dar și un soț frumos, sexy și celebru. Astfel, ai putea crede că frumoasa brunetă are o viață ca în povești alături de Adrian Mutu, însă lucrurile sunt diferite, dincolo de zâmbete și fericire. În anul 2017, Sandra a născut primul ei copil și tot atunci s-a căsătorit, devenind cea de-a treia soție a lui Mutu. În prezent trăiește o viață la care multe tinere nici măcar nu visează, însă trecutul Sandrei este marcat de o poveste foarte tristă.

Sandra Mutu a avut parte de o dramă teribilă

Mai bine de șapte ani, tatăl Sandrei a fost închis pentru trafic de droguri. Miodrag Bachici, socrul lui Adrian Mutu, a fost condamnat în 2002, în lipsă, pentru trafic de droguri de mare risc. Abia în 2013 a fost încarcerat, după ce a reușit să se ascundă timp de mai bine de 10 ani. La vremea respectivă, după o amplă operațiune a ofițerilor de la Antidrog, au fost capturate peste două kilograme de cocaină.

Miodrag, zis Mile Sârbul, în locuința căruia s-a făcut tranzacția, a reușit să fugă cu puțin timp înainte de intervenția polițiștilor. A fost dat în urmărire internațională și condamnat la 12 ani de închisoare. Abia după 11 ani de căutări, socrul lui Adi Mutu a fost arestat și încarcerat la Penitenciarul Arad. După ce a ispășit șapte din cei 12 ani de pedeapsă, Miodrag Bachici le-a cerut magistraților de la Judecătoria Timișoara să fie eliberat condiționat. Într-un final, tatăl deținătoarei titlului de Miss România a avut câștig de cauză.

Sandra l-a făcut tată pe Adrian Mutu pentru a patra oară

După cum aminteam, Sandra este cea de-a treia soție a Briliantului și cea care l-a făcut tată pentru a patra oară pe selecționer. Adrian îl are pe Mario Mutu din prima căsătorie, cu Alexandra Dinu, care a împlinit 19 ani în această toamnă. De asemenea, fostul mare fotbalist mai are două fiice, Adriana și Maya Mutu, din căsnicia cu frumoasa dominicană Consuelo Matos. Și nu în ultimul rând, ultimul fiu, Tiago, provine din mariajul actual, cu Sandra. În ceea ce privește viața de familie, Adrian Mutu a declarat că se simte fericit și împlinit alături de mama celui de-al patrulea copil al său. Cu toate acestea, dincolo de fericirea din prezent, Sandra Mutu s-a confruntat până de curând cu o adevărată dramă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *