Prima pagină » Cancan » Sandra Izbașa, detalii emoţionante despre cariera sa impresionantă. ”Îmi este greu să vorbesc, pentru că…”

Sandra Izbașa, detalii emoţionante despre cariera sa impresionantă. ”Îmi este greu să vorbesc, pentru că…”

31 ian. 2022, 14:21,
în Cancan

Sandra Izbașa și-a deschis sufletul în emisiunea moderată de Denise Rifai și a vorbit deschis despre cariera sa. De-a lungul anilor, fosta sportivă de performanță a avut parte și de momente mai puțin fericite. În drumul spre succes, Sandra a fost nevoită să treacă peste mai multe încercări grele.

În anii 2000, Sandra a ajuns un etalon pentru lumea gimnasticii. Aceasta a fost medaliată cu aur în anul 2008 la Jocurile Olimpice de vară și în anul 2012 la Jocurile Olimpice de vară din Londra. În ceea ce priveşte viaţa personală, fosta gimnastă se iubeşte cu actorul Răzvan Bănică, alături de care şi-a întemeiat familia mult visată.

Sandra Izbașa, detalii emoţionante despre cariera sa

Prezentă în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Sandra și-a amintit despre un moment greu din viața ei când a suferit o accidentare gravă.

„Da, a fost cumpănă vieții mele. Mai ales că nu mă așteptam. Eram într-o formă destul de bună pentru competiție. S-a întâmplat într-o competiție pregătitoare pentru campionatele mondiale, la Buzău. Mi s-a rupt tendonul în momentul în care eu am bătut ca să mă desprind 3 metri de la sol, să fac un element. În momentul bătăii am simțit că s-a rupt solul, iar în aterizare mi-am prins mâna între șold și sol și mi-am fracturat-o.

A fost foarte grea accidentarea. Și îmi este greu să vorbesc pentru că știu prin câte lucruri am trecut și mi-am dorit din suflet să mă refac. Mai ales că veneam cu un istoric, promiteam foarte mult. Părinții și Federația Română de Gimnastică au fost alături de mine și au făcut tot posibilul să ajung în Germania să mă operez”, a mărturisit Sandra Izbașa.

Totodată, fosta sportivă a mai povestit și despre faptul că la acel moment a luat o decizie greșită care a costat-o scump.

“Cauza? Epuizare. Veneam după 2008, după un an olimpic, aveam nevoie de recuperare, aveam nevoie să ies un pic din zonă, iar eu mi-am dorit la Campionatul Mondial și am forțat un pic. În momentul ăla nu trebuia să iau o decizie, am greșit, dar am învățat. Am învățat să mă respect și atunci când spun că nu pot să fac față și nu mă simt pregatită, să comunic mai mult cu acel colectiv să luăm o decizie. Nu am făcut lucrul ăsta. S-a ajuns la o accidentare foarte gravă”.

Cine este Sandra Izbașa

Sandra Izbașa s-a născut pe 18 iunie 1990, la București. Aceasta este o fostă gimnastă de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene, mondiale, respectiv la Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, unde a fost medaliată cu aur la sărituri.

Sandra Raluca Izbașa a optat pentru o carieră militară, iar în anul 2018 a fost înaintată în gradul de căpitan prin ordin al ministrului Ministerului Apărării Naționale.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *