Prima pagină » Radio » Actualitate » Sandra Izbașa a făcut nuntă la palat. Cum a arătat fosta mare gimnastă în rochie de mireasă

Sandra Izbașa a făcut nuntă la palat. Cum a arătat fosta mare gimnastă în rochie de mireasă

31 iul. 2023, 10:26, 1 ,
în Radio

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au făcut nuntă la palat, fosta mare gimnastă purtând o rochie de mireasă absolut superbă. La petrecerea de vis a luat parte tot lotul de gimnastică, în frunte cu foștii antrenori Octavian Belu și Mariana Bitang. De menționat că nunta Sandrei Izbașa vine la doar trei săptămâni de la nunta altei mari campioane a gimnasticii, Cătălina Ponor.

Sandra Izbașa și și alesul ei, Răzvan Bănică, s-au cununat religios duminică, 30 iulie, iar întreg evenimentul a fost de poveste! S-a întâmplat la doar trei săptămâni de la nunta Cătălinei Ponor și, ca și atunci, a participat tot lotul de gimnastică. Evident, nu au lipsit nici foștii antrenori Octavian Belu și Mariana Bitang. Vizibil emoționată, Sandra Izbașa și nepotul lui Ștefan Bănică și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu.

Sandra Izbașa a făcut nuntă la palat

Fosta mare gimnastă Sandra Izbaşa, în vârstă de 33 de ani, s-a măritat cu actorul Răzvan Bănică cu doi ani în urmă, însă duminică, 30 iulie, și-au jurat iubire și în fața lui Dumnezeu. Petrecerea a avut loc la un local de lux din București, Le Chateau, „castelul din inima orașului”, iar decorul a fost ravisant. Eleganță, rafinament, totul în nuanțe de alb, ivoire și auriu, potrivit LPF.

Nu mai încape nicio îndoială că Sandra a fost o mireasă uluitor de frumoasă. Rochia amplă, cu trenă și spatele gol, de la celebra casă de modă Pronovias, i-a complimentat silueta, iar coafura și machiajul au fost de poveste. Cât despre mire, nu putem spune decât că a fost impecabil și elegant. De organizare s-a ocupat Ivona Nenu, același wedding planner la care au apelat și Smiley cu Gina Pistol pentru nunta de vis din luna mai.

„Cel mai bun lucru pe care l-am făcut până acum a fost să-mi împart viața cu tine”, a scris Sandra Izbașa pe Facebook, în dreptul imaginilor de la nuntă. În imagini apar și fetele de aur ale gimnasticii românești, alături de antrenorii care le-au ajutat să cunoască gloria mondială, Octavian Belu și Mariana Bitang. Monica Roșu, Andreea Răducan sau Cătălina Ponor au arătat asemenea unor zeițe în rochiile de seară.

Cine este soțul Sandrei Izbașa

Răzvan Bănică este actor la Teatrul Nottara din Capitală, a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie, iar unchiul lui este nimeni altul decât celebrul artist Ștefan Bănică Junior. Răzvan a jucat în serialele „State de România”, „Pariu cu viaţa”, „Îngeraşii”, „Iubire şi Onoare”. A jucat în piesele „Goana după fluturi”, „Fraţii Karamazov” sau „Servieta de doc”.

La ediţia din 2012 a Festivalului Naţional de Teatru „Serile Teatrului Studenţesc”, Răzvan Bănică a fost distins cu „Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru rolul lui Rică Venturiano din spectacolul „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale. Pentru asemănarea evidentă cu starul internațional Enrique Iglesias, Răzvan Bănică este poreclit „Enrique Iglesias de România”, poreclă care nu credem că îl deranjează.

Relația de rudenie cu Ștefan Bănică vine din partea tatălui, mai exact tatăl lui Răzvan este văr cu Ștefan Bănică. Tânărul artist nu a dorit niciodată să profite de acest nume sonor și chiar a fost deranjat când a fost bănuit de pile sau de nepotism. Răzvan este și solist, iar în 2012, când juca în „Pariu cu viața”, el a lansat trupa Stress Control, alături de Mihai Stan, Liviu Popa şi Bebe Bordianu.

Sandra Izbașa – ultima campioană olimpică a gimnasticii româneşti

Sandra Izbașa este ultima campioană olimpică a gimnasticii românești, titlu cucerit la sărituri, la ediția din 2012, de la Londra. Aceea a fost cea de-a doua ei medalie de aur de la Jocurile Olimpice, după ce, în 2008, la Beijing, terminase prima la sol. Palmaresul olimpic al gimnastei a fost completat cu două medalii de bronz, obținute cu echipa, în 2008 și 2012.

Până la retragerea definitivă, care a avut loc la 10 aprilie 2014, la vârsta de 24 de ani, Sandra a mai cucerit 12 medalii la Campionatele Europene, dintre care 7 de aur. De asemenea, a urcat de trei ori pe podiumul de premiere la Campionatele Mondiale (are un argint și două bronzuri).

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *