Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sandra Bachici păstrează vie pasiunea lui Adrian Mutu pentru ea: care este secretul frumoasei brunete

Sandra Bachici păstrează vie pasiunea lui Adrian Mutu pentru ea: care este secretul frumoasei brunete

15 nov. 2021, 16:09,
în Cancan ultimă oră

Sandra Bichici și Adrian Mutu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din show-biz-ul românesc, chiar dacă de-a lungul timpului „Briliantul“ a fost un adevărat devorator de femei frumoase.

Pasiunea dintre cei doi este la fel de vie ca la început datorită Sandrei care știe cum să-l ia Adrian Mutu indiferent de toanele pe care le are acesta. Chiar fostul fotbalist a povestit că el și Sandra au foarte multe lucruri în comun, fac foarte multe lucruri împreună, râd împreună. Dar cel mai mare liant pentru ei este Tiago, fiul lor în vârstă de 4 ani.

„Tiago e mai dezghețat ca mine. Mi-ar plăcea să ducă pasiunea mea mai departe. La vârsta de 5 ani îl voi duce la un club să văd dacă i-ar plcăea să facă fotbal“, a povestit Adrian Mutu.

Sandra Bachici si Adrian Mutu

Adrian Mutu, bucuros că soția lui este geloasă

Adrian Mutu nu a ascuns faptul că apreciază că soția lui este geloasă pe el. Pentru Mutu gelozia este o formă a pasiunii, spunând că atunci când iubești pe cineva nu ai cum să nu fii gelos.

Mutu recunoaște că este și el gelos pe soția lui pentru că este conștient că Sandra este o soție foarte frumoasă.

„Cel mai mult la Sandra îmi palce sensibilitatea și bunătatea. Are o finețe și o înțelepciune care m-au atras mereu. Simte mereu cum sunt și are grijă de noi ș ide căsnicia noastră. Ea asigură echilibrul nostru“, a adăugat Adrian Mutu.

Sandra Bachici

Sandra Bachici: Vârstă, studii, iubiți

Sandra Suzana Bachici este născută pe 1 ianuarie 1993, la Timișoara. Frumoasa brunetă în vârstă de 28 de ani a fost pasionată de modă de mică și a urmat mai multe cursuri de modelling și prezență scenică. Sandra a absolvit Liceul Teoretic „J. L. Calderon“ din Timișoara, secția Filologie și de la vârsta de 14 ani, Sandra a început să prezinte pe podiumurile de modă și devenind în scurt timp una dintre preferatele lui Cătălin Botezatu.

La vârsta de 14 ani, Sandra a câștigat concursul Miss România Fashion TV 2010 și a reprezentat România la Miss World Fashion TV 2011, din insula chineză Sanya.

În timp, Sandra a devenit unul dintre cele mai apreciate manechine din România, având numeroase prezentări de modă în țară și în străinătate.

Sandra Bachici

În 2011, Sandra Bachici a început o relație cu fotbalistul Laszlo Sepsi. După 3 ani, cei doi s-au logodit și urmau să se căsătorească. Mai mult, Sepsi i-a cumpărat de sărbători Sandrei o mașină de fițe și un teren în Timișoara, unde Sandra a obținut de la primăria autorizație de construcție pentru o vilă de tip duplex.

Când Sandra avea 16 ani, fostul fotbalist Adrian Mutu a pus ochii pe ea, după cum povestește chiar „Briliantul“, chiar dacă acesta era căsătorit. Relația dintre cei doi nu a fost recunoscută de niciunul. După ce Mutu a divorțat și s-a mutat în România, au oficializat relația, iar în 2017 Sandra și Adrian Mutu să se căsătorească. Cei doi au fost cununați de Cosmin și Alina Contra. În același an, cei doi și-au botezat și băiețelul, Tiago.

Sandra Bachici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *