Prima pagină » Cancan » Sanda Ladoși, revoltată după experiența trăită la Eurovision. ,,Ne merităm soarta, am fost tot timpul niște milogi…”

Sanda Ladoși, revoltată după experiența trăită la Eurovision. ,,Ne merităm soarta, am fost tot timpul niște milogi…”

19 mai 2022, 09:39, 1 ,
în Cancan

Îndrăgita cântăreață Sanda Ladoși este revoltată după experiența trăită la Eurovision. Artista și-a exprimat public nemulțumirea după scandalul în care a fost implicată România alături de alte țări la faimosul concurs. Vedeta a fost membră în juriul Eurovision 2022 și s-a confruntat cu o situație gravă ce a luat amploare. Iată ce spune Sanda Ladoși despre cel mai mare concurs internațional de muzică din Europa.

Sanda Ladoși, revoltată și dezamăgită după experiența de la Eurovision

Sanda Ladoși este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Artista are o carieră impresionantă în muzică și este îndrăgită de publicul autohton. Recent, vedeta și-a exprimat nemulțumirea și revolta după ce a fost jurată pentru România în cadrul concursului Eurovision 2022.

Sanda Ladoși a trăit mai multe experiențe în cadrul faimoasei competiții. În anul 2004 aceasta a participat în calitate de concurentă, iar anul acesta a fost în juriu. Ediția din acest an a concursului Eurovision a declanșat un scandal de amploare. Sanda Ladoși a dat cărțile pe față și a vorbit despre modul de organizare a evenimentului și ce se ascunde în spatele culiselor.

Mai mult, cântăreața este revoltată de faptul că România a fost nedreptățită după ce juriului din țara noastră i s-a interzis să anunțe propriul punctaj, în care pe primul loc era Republica Moldova. De asemenea, Sanda Ladoși consideră că acest lucru s-a întâmplat deoarece s-a dorit să câștige Ucraina.

,,Șase țări au fost blocate, ca să câștige Ucraina. Asta e viziunea mea, că s-a dorit ca Ucraina să câștige, iar votul celor șase țări nu i-a satisfăcut pe cei care au vrut asta. Jurizarea s-a oprit pe considerentul că noi nu ne-am făcut treaba cum trebuie, iar ei din proprie inițiativă au dat 12 puncte Ucrainei în numele nostru. Nu știu dacă Moldova câștiga, dar feng-shui-ul nu era al lor. Ce să zic, ne merităm soarta, am fost tot timpul niște milogi, ne-am comportat ca atare.”, a declarat celebra artistă.

De multe provocări pe plan profesional a avut parte și Diana Matei. Artista s-a confruntat cu momente tensionate și în viața de cuplu, însă a reușit de fiecare dată să treacă peste greutăți alături de soțul ei, celebrul Marian Cleante. Deși nu apare pe Wikipedia, Diana Matei se bucură din plin de celebritate.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Simona Nae. Aceasta a renunțat la muzică pentru a se dedica familiei ei frumoase, de care este tare mândră.

Ce spune cântăreața despre situațiile dificile din carieră

Extrem de sinceră, Sanda Ladoși a dezvăluit că a avut parte de multe provocări și momente grele în carieră, atât ea, cât și colegii de breaslă. Vedeta se declară dezamăgită de concursul de anul acesta, dar și de multe alte nedreptăți pe plan profesional.

,,În primul rând sunt foarte amărâtă, dar Dumnezeu mi-a confirmat că ce am trăit în 2004 e adevărat, că nu a fost doar în imaginația mea. Eurovisionul nu e în regulă, din păcate. Iar noi în permanență suntem ținuți la rang de servitori, doar să fim acolo, la cantitate… Au fost doar niște excepții, când românii au fost recunoscuți, dar veșnic suntem ținuți la respect, să nu cumva să ne închipuim că putem să câștigăm noi Eurovisionul.

Nu fac acum decât să-mi spun părerea personală, în urma felului în care am fost tratată. Ce mai poți zice când ești luxat la sunet, ignorat la interviuri, neinvitat la nicio televiziune și ignorat la greu.”, a mai precizat aceasta.

Dincolo de situațiile dificile din carieră, Sanda Ladoși se bucură din plin de succes și de aprecierea tuturor. Artista cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Comentarii
  • Mare umilinta pentru Romania

    Ca PROTEST, nu mai trebuie sa participam daca nu e pe merit.Romania nu are demnitate daca participa si la anul. De ce sa fim umiliti si tratati ca ultima tara din Europa si inca ce taxe platim si cati bani costa pentru participanti acest Eurovision. Ungaria nu a participat din 2019 probabil pentru acelasi motiv frauda la vot, discriminare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *