Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici: „M-a revoltat foarte tare”

Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici: „M-a revoltat foarte tare”

10 aug. 2022, 23:20,
în Cancan ultimă oră

Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici. Sanda Ladoși și Bogdan Stanoevici au fost foarte buni prieteni și cântăreața a fost devastată când actorul a murit, dar cel mai mult a deranjat-o că Bogdan Stanoevici a fost incinerat.

Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici. Sanda Ladoși s-a opus cât a putut incinerării lui Bogdan Stanoevici, dar în cele din urmă a trebuit să accepte decizia mamei copilului actorului. Cântăreața regretă că nu există un mormânt unde să-i poată aprinde o lumânare lui Bogdan Stanoevici, un loc unde cei care l-au iubit să-l poată plânge.

„Am cântat cu doliu în suflet. Încă sunt afectată. Are legătură, pe mine m-a marcat foarte mult, am purtat doliu. Chiar a fost o relație specială, omul acesta avea o normalitate ieșită din comun, pe mine m-a rupt, dar nu avem ce face, nu e cum vrem noi.

M-a revoltat foarte tare atitudinea de a-l incinera, de a nu avea un mormânt unde să-l plângem. Dar nu am putut face ceva, era acel copil la mijloc, fiul său de 19 ani, care a făcut ce-a zis mama. Fiul major l-a reprezentat ca moștenitor”, a mărturisit Sanda Ladoși pentru impact.ro.

Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși a mai dezvăluit că urna cu cenușa lui Bogdan Stanoevici a fost luată în Franța de mama copilului actorului, spre nemulțumirea celor care l-au iubit și care acum nu au un loc unde să-l plângă.

„Faptul că era o valoare a acestei țări, era un bun național, ar fi trebuit să fie înmormântat aici.

Fiind al nostru, el a fugit din Franța, nu cred că ar fi avut în gând alternativa întoarcerii, din ce știu eu de la el. Cenușa a luat-o ea (n.r mama fiului său) cu copilul„, a mai spus Sanda Ladoși.Sanda Ladoși a stat un an și jumătate departe de scenă
Sanda Ladoși a stat un an și jumătate departe de scenă, dar i-a prins bine că acum a putut să revină, chiar și pentru scurt timp, la marea ei dragoste, muzica.

„Nu mai cântasem de un an și ceva. Nu am avut stare, nu aveam cuvinte, ăsta e adevărul. Încerc să-mi dau imbolduri singură ca să merg înainte, nu știu ce voi face și cum. Nici nu ne mai facem meseria la justa ei valoare.

Lumea își dorește, cineva mi-a și zis să o fac pentru cei care mă mai vor acolo. Mi-am propus să scot o piesă nouă, din același motiv de a mă auto-sugestiona. L-am lăsat pe George Popa să aleagă, el o va compune”, a mai declarat Sanda Ladoși.

Sanda Ladoși a fost devastată de moartea lui Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici a murit pe 12 ianuarie 2021. La 7 luni de la moartea actorului, sanda Ladoși posta, pe rețelele de socializare, un mesaj cutremurător în care își striga durerea.

„Nimic nu poate vindeca pierderea unui suflet drag. Nici timpul, nici activitățile zilnice, nici cariera. E acolo în permanență. Gândul către cel care ți-a luminat viața, te-a făcut să înțelegi lucruri, ți-a deschis mintea și lângă care ai făcut minuni fără să știi că ești capabil. O ființă blândă, iubitoare, caldă, generoasă, exact ceea ce este pe cale de dispariție azi.

Cum să nu deplângi o așa pierdere? Au trecut deja 7 luni foarte grele pentru cei rămași în urmă. Fiecare învață să trăiască fără tine, Bogdan. Greu fără lumina și bucuria pe care o dăruiai. Sună egoist, dar în clădirea în care intra se umplea de zâmbete și lumină. Asta știa el să facă…

Când ceva merge bine și e frumos ai sentimentul că e nesfârșit și că ai tot timpul din lume să te bucuri de asta. Niciodată nu crezi că poate veni ceva fulgerător să îți fure bucuria pe care cineva ți-o oferă, cu atât mai mult când cineva este sănătos, plin de viață, atunci șocul pierderii este uriaș”, a scris Sanda Ladoși pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *