Prima pagină » IT&C » Samsung Galaxy A22 tot mai aproape de lansare
Samsung Galaxy A22 tot mai aproape de lansare

Samsung Galaxy A22 tot mai aproape de lansare

11 mai 2021, 10:33,
BZI.ro, în IT&C

Cei de la Samsung se pregătesc de lansarea mai multor telefoane printre care și Galaxy A22 5G. În legătură cu acesta se speculează că ar fi cel mai ieftin telefon cu 5G de la Samsung.

Recent acesta a fost listat pe TUV, ceea ce confirma lansarea lui în Europa. Tot din aceasta listare aflam modelul: SM-A226B/DS și că vă avea un încărcător de 15W. Din păcate asta este tot ce aflam de aici.

tuv samsung

Samsung Galaxy A22 a fost văzut pe Geekbench , care din fericire a dezvăluit câteva detalii hardware. Se spune că este alimentat de MediaTek Dimensity 700 SoC, împachetează 6 GB RÂM și pornește Android 11 OS din cutie.

Geekbench samsung galaxy a22

Samsung Galaxy A22 – specificații

Presupusele randări Samsung Galaxy A22 susțin că telefonul vă avea o camera frontala de tip noch, un modul de cameră pătrată cu cel puțîn trei senzori și, eventual, un senzor de amprentă montat lateral pentru securitate. Se spune că telefonul măsoară 167,2 × 76,4 × 8,7 mm și are un ecran de 6,5 inci. În ceea ce privește camerele, telefonul poate avea un senzor primar de 48MP asociat cu un obiectiv secundar de 8MP și un al treilea senzor de 2MP.  Funcțiile de conectivitate ar putea include 5G, 4G LTE, Wi-Fi dual-band , Bluetooth 5.0, GPS și port USB de tip C pentru încărcare și sincronizare a datelor. Telefonul va fi dotat cu o baterie de 5.000mh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *