Prima pagină » Stiri si curiozitati » Șampon nuanțator roz: Soluția potrivită pentru a menține o culoare luminoasă

Șampon nuanțator roz: Soluția potrivită pentru a menține o culoare luminoasă

18 nov. 2021, 13:11,
în Stiri si curiozitati

Femeile vopsite în blond care își doresc să-și păstreze frumoasa culoare trebuie să folosească șampon nuanțator roz. Acesta oferă strălucire părului și accentuează nuanța obținută la salon. Unele persoane folosesc șamponul nuanțator pentru a testa o culoare de păr înainte de a apela la o vopsea permanentă.

Șamponul nuanțator roz este foarte ușor de adăugat în rutina de îngrijire a părului. Acesta se găsește practic la orice magazin specializat, astfel bucurându-te mereu de o culoare intensă și atrăgătoare. Femeile care doresc să-și vopsească temporar părul cu o culoare mai îndrăzneață o pot face cu ajutorul șamponului nuanțator. De cele mai multe ori, cele care își doresc o culoare mai neobișnuită apelează la un nuanțator roz sau mov.

femeie cu parul roz

Pentru a alege un nuanțator potrivit este necesar să-ți analizezi părul

Șampon nuanțator roz pentru un blond rece și luminos

Un șampon nuanțator roz este indicat persoanelor care au părul blond. Astfel, femeile care au un păr decolorat și doresc să evite tonurile calde de galben sau petele care apar după o perioadă de 3 săptămâni de la vopsire pot apela la un nuanțator roz. Acesta dacă are compoziția potrivită și naturală va accentua culoarea rece a blondului și-l va menține sănătos și strălucitor.

Sunt femei care doresc să-și nuanțeze blondul în culoare gri, pentru a obține acest efect, specialiștii recomandă aplicarea unui șampon nuanțator gri. Dacă aplici un nuanțator gri o dată la două sau trei săptămâni vei reuși să obții rezultate fabuloase. Blondul tău va prinde o nuanță foarte interesantă și inedită. Astfel vei reuși să obții dintr-o culoare obișnuită de blond o nuanță care te va scoate în evidență.

Este bine de știut că pentru a neutraliza petele galbene de pe blond este necesar să aplici doar nuanțator roz. Doar acest șampon va reuși să-ți ofere efectul dorit. Un șampon roz te poate ajuta și în cazul în care rădăcinile au început să crească iar culoare naturală a părului fiind tot mai evidentă.

femeie cu parul roz care zambeste

Șamponul nuanțator mov neutralizează reflexiile portocalii sau arămii a părului vopsit în blond

Șampon nuanțator mov pentru tonuri de portocaliu sau arămiu

Un astfel de șampon nuanțator mov neutralizează reflexiile portocalii sau arămii a părului vopsit în blond. Pentru a reuși să previi aceste reflexii trebuie să știi cum să-ți alegi corect vopseaua pentru păr. În cazul în care deja ai reușit să te vopsești cu o vopsea de o calitatea mai rea, ai posibilitatea să salvezi situația folosind un șampon nuanțator mov.

Dacă ai părul vopsit în nuanțe naturale sau vrei un plus de luminozitate și o culoare cât mai frumoase, poți să optezi pentru un șampon nuanțator cu pigmenți mov. Acesta te va ajuta să subliniezi tonurile calde și să previi estomparea culorii.

Un șampon nuanțator este recomandat să fie aplicat pe părul umed, astfel el va acționa în doar câteva minute oferind părului tău reflexii inedite. Aplicând acest produs vei da o nouă strălucire șuvițelor tale sau vei pune în valoare culoarea naturală a părului tău.

femeie cu parul roz

Femeile care doresc să-și vopsească temporar părul cu o culoare mai îndrăzneață o pot face cu ajutorul șamponului nuanțator

Cum alegi cel mai bun nuanțator roz: Sfatul hair-style-iștilor

Pe piață există o multitudine de șampoane nuanțatoare roz, unele te pot ajuta să obții un look perfect, iar altele îți vor distruge părul. Pentru a alege un nuanțator potrivit este necesar să-ți analizezi părul, mai bine zis istoricul acesta. De câte ori a trecut prin decolorare, ce nuanțe ai folosit la vopsire sau dacă este pentru prima dată când vrei să-ți schimbi culoarea.

Specialiștii spun că este indicat să ții cont de istoricul părului tău pentru a nu ajunge să-l arzi sau să obții o altă culoare decât cea dorită. Astfel, nuanțatorul roz este potrivit pentru persoanele care au trecut prin minim două decolorări sau care sunt blonde natural. În cazul în care ești brunetă și vrei să aplici un nuanțator roz pentru a obține o nuanță mai interesantă să știi că nu vei observa mare diferență.

Un șampon nuanțator roz are efect pe o bază blondă, nefiind suficient de puternic pentru a acoperi culoarea închisă a părului. Cu un nuanțator roz se poate vopsi din deschis în mai închis dar nu invers. Altfel, există riscul să iasă o culoare neuniformă sau nepurtabilă.

Pentru a evita un astfel de incident este important să testezi pe o porțiune mică de păr efectul nuanțatorului roz. Cea mai bună variantă pentru acest test este să alegi o șuviță subțire de păr de deasupra gâtului, care poate fi ascunsă ușor. În acest mod te vei scuti de o eventuală dezamăgire.

De multe ori femeile fac greșeala și aplică un nuanțator roz pe părul murdar. Ele cred că în acest mod nuanța va prinde mai bine, însă acest lucru este un mit eronat. Atunci când părul este murdar firele sunt acoperite de o peliculă care nu permite culorii să pătrundă, ceea ce va duce la un rezultat nu tocmai dorit. Astfel, înainte de aplica un șampon nuanțator roz, asigură-te că părul este spălat în prealabil.

femeie cu parul vopsit in roz

Pentru a neutraliza petele galbene de pe blond este necesar să aplici nuanțator roz

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024