Prima pagină » Stiri si curiozitati » Șampon împotriva căderii părului. Când trebuie să folosiți un astfel de produs

Șampon împotriva căderii părului. Când trebuie să folosiți un astfel de produs

23 dec. 2022, 13:05,
în Stiri si curiozitati

Experții au ajuns la concluzia că bărbații și femeile pot pierde până la o sută de fire pe zi, din această cauză este bine să folosiți șampon împotriva căderii părului. Dacă părul începe să vă cadă de două ori mai repede, este un semn sigur că ar trebui, în primul rând, să cereți sfatul unui profesionist și, în al doilea rând, să vă completați îngrijirea părului cu produse profesioniste.

Principalul ajutor pentru tratamentul alopeciei este șamponul. Însă, nu orice șampon din supermarket, ci un șampon profesional cu o formulă concentrată și cu un puternic efect curativ și de îngrijire. Șampoanele profesionale pentru căderea părului au propriile caracteristici specifice, atât avantaje, cât și unele dezavantaje.

femeie care tine in mana un pieptene plin cu par

Principalul ajutor pentru tratamentul alopeciei este șamponul

Șampon împotriva căderii părului. Ingredientele care trebuie să fie prezente în produsul perfect

Șampoanele profesionale pentru căderea părului sunt pline de stimulenți pentru creșterea acestuia, care sunt concepute pentru a întări și „trezi” foliculii de păr. Printre posibilele ingrediente active se numără aminexil, stemoxidină, minoxidil, neohesperidină și arginină.

Prețul șamponului profesional este, de obicei, mai mare decât cel al șamponului de masă, din cauza compoziției de calitate maximă, a costurilor de dezvoltare, a ambalajului și așa mai departe. Locul de vânzare a șampoanelor profesionale este limitat. Căutați-le în magazinele online oficiale ale mărcilor, pe rafturile magazinelor profesionale de cosmetice offline, precum și direct în saloanele de înfrumusețare.

femeie care tine in mana un pieptene plin cu par

Un șampon împotriva căderii părului are o funcție de curățare

Un șampon împotriva căderii părului are o funcție de curățare și conține ingrediente împotriva căderii părului. Principala acțiune a unui astfel de șampon este de a stimula fluxul sanguin la nivelul scalpului, diviziunea celulară, împiedicând întărirea colagenului foliculului de păr. Ingredientele conțin cel mai adesea aminoacizi, care îndeplinesc toate aceste funcții.

Vopsirea regulată a părului fără o îngrijire adecvată poate slăbi grav părul și poate duce la căderea acestuia. Asigurați-vă că vă spălați părul cu un șampon cu mențiunea „pentru părul vopsit sau decolorat” după vopsire. Acesta nu numai că întărește părul din interior, ci și crește efectiv stabilitatea culorii și îmbunătățește strălucirea și luminozitatea părului dumneavoastră.

Cum să alegi un șampon profesional pentru pierderea părului?

Alegerea unui șampon pentru căderea părului trebuie să se bazeze pe mai multe criterii. În primul rând pe tipul și gradul de cădere a părului. Dacă, pe lângă căderea părului, este prezentă și mătreața, este important ca șamponul să aibă proprietăți antifungice. Ingredientele pot include piritionă de zinc, alfa bisabolol și extract de mentă.

Producția excesivă de sebum și părul gras care rezultă necesită o normalizare a scalpului. Pentru cele mai bune rezultate, șamponul trebuie să fie îmbogățit cu ingrediente precum acidul salicilic și extractul de lămâie pentru a regla producția de sebum.

barbat care isi spala parul cu sampon

Alegerea unui șampon pentru căderea părului trebuie să se bazeze pe mai multe criterii

Dacă părul, în general sănătos, începe să cadă mai mult decât de obicei, ar putea fi un semn de avertizare privind foliculii de păr slabi. Un șampon cu vitamine, proteine, enzime și alte ingrediente benefice poate ajuta la întărirea părului.

Părul creț are o structură complet diferită de cea a părului drept și, prin urmare, necesită o îngrijire specială. Un șampon trebuie să fie cât mai blând posibil și, de preferință, fără sulfați.

Un șampon împotriva căderii părului poate ajuta și la menținerea unui nivel corect de hidratare. Biotina, vitamina B6, ceramidele, proteinele, glicerina, untul de shea, extractul de migdale sunt ingredientele potrivite pentru acest lucru.

femeie care isi spala parul cu sampon

Vopsirea regulată a părului fără o îngrijire adecvată poate slăbi grav părul și poate duce la căderea acestuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`