Prima pagină » Stiri si curiozitati » Șampon colorant. O alternativă perfectă pentru un look nou fără a deteriora firul de păr

Șampon colorant. O alternativă perfectă pentru un look nou fără a deteriora firul de păr

13 ian. 2023, 11:00,
în Stiri si curiozitati

Pentru a schimba culoarea șuvițelor, adânci și intensifica nuanța este bine să folosiți un șampon colorant. Acesta va ajuta să scăpați firele gri și de subtonurile nedorite. Este bine să știi că șamponul colorant poate face toate acestea și chiar mai mult.

Șamponul colorant este o vopsea de păr foarte delicată, temporară, care acționează doar la suprafața cuticulei. Acesta este asemenea unui fond de ten, doar că nu pentru față. În prezent, această metodă de schimbare a culorii părului este foarte populară în rândul posesorilor de șuvițe atât naturale, cât și colorate. Metoda este extrem de întrebată datorită formulei sale ingenioase care nuanțează șuvițele și le întărește în același timp. Producătorii nu numai că îmbogățesc formularea șampoanelor colorante cu pigmenți de culoare și detergenți, dar includ și componente de îngrijire.

Șampon colorant. Componența produsului și avantajele folosirii acestuia

Tonicele conțin extracte organice, uleiuri naturale, filtre UV, keratină, acid hialuronic, proteine, compuși chelați, oligoelemente precum gluconat de calciu și zinc, precum și vitaminele B5, C și E.

Șampoanele de nuanțare de astăzi, în special cele de marcă profesională, au un set unic de proprietăți care sunt îndrăgite de stiliști și de clienții lor. Despre beneficiile șamponului-tonic se poate vorbi la nesfârșit, să enumerăm doar principalele avantaje.

Șampon-tonicele sunt disponibile pentru o varietate de păr. Acestea pot fi folosite pentru părul natural, necolorat, gri, acoperit, decolorat, închis la culoare și așa mai departe. Șampoanele colorante neutralizează rapid subtonurile nedorite din părul dumneavoastră. Astfel, cu ajutorul produsului o femeie poate scăpa de roșeața și nuanța de galben a părului.

Formula incoloră a șampoanelor colorante nu strică părul, ci îi oferă o îngrijire suplimentară. Șamponul colorant este potrivit pentru femeile însărcinate și pentru cele care alăptează, datorită formulei sale sigure. Șamponul de nuanțare curăță delicat firele de păr fără să le usuce.

Cât de sigură este această metodă de vopsire? Ce spun specialiștii despre utilizarea colorantului pentru păr

Șamponul de colorare este ușor de aplicat și de clătit și este ideal pentru a fi folosit acasă. Paleta de nuanțe a șampoanelor cu tentă este foarte diversă, de la nuanțe naturale, naturale, la culori luminoase și pastelate.

Există tonice cu diferite grade de rezistență, dar toate se spală în cele din urmă, și, important, în mod egal, așa că poți experimenta cu culoarea părului cel puțin o dată pe lună. Șamponul colorant poate fi folosit și ca o mască colorantă pentru părul tău, lasă-l să acționeze câteva minute mai mult decât indică instrucțiunile.

Multe șampoane de colorare au și un efect cumulativ. Adică cu cât le folosești mai mult, cu atât mai strălucitoare și mai plină este nuanța părului pe care o obții. Specialiștii spun că o colorare cu acest șampon este sigură atâta timp cât sunt respectate toate instrucțiunile pentru utilizare.

Este bine să știi că cu cât folosești mai des un șampon colorant, cu atât mai strălucitoare și mai bogată este nuanța părului pe care o obții. Colorarea este sigură atâta timp cât firele în sine sunt în stare bună și nu arse de alte vopsele chimice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`