Salubris SA din Iași a finalizat o licitație pentru furnizarea de consumabile și soluții pentru stația de tratare de la Depozitul Ecologic Țuțora. Cea mai mare valoare din contractul de 500.000 euro a fost câștigată de către societatea Process Engineering SRL, din București, condusă de Florin Adrian Dobre. O mică parte din contract a revenit societății Eco-Mold Invest SRL, din Iași. Ultimele raportări disponibile arată că societatea nu avea înregistrați angajați. Firma de salubritate din Iași a reușit să încheie alt contract pentru furnizarea unor echipamente de protecție pentru angajații din subordine
Salubris SA din Iași, societatea de salubritate a Primăriei, a încheiat un contract important pentru furnizarea de consumabile și piese pentru funcționarea stației de tratare de la Depozitul Ecologic Țuțora. Valoarea finală a contractului este de 2,7 milioane lei, fără TVA, peste 500.000 euro. Procedura a fost împărțită în 6 loturi: soluții pentru corectarea PH-ului, componente electrice și electronice, piese monitorizare funcționare stație de tratare, componente monitorizare parametri și presiune, componente instalație și debit și soluții spălare, antiscalante și inhibitoare pentru stația de tratare.
O firmă din Iași și una din București au împărțit contractul pentru consumabilele de la Depozitul Ecologic Țuțora
Salubris SA din Iași a desemnat câștigătorii procedurii pentru Depozitul Ecologic Țuțora. Primul lot a fost câștigat de către societatea Eco-Mold Invest SRL, din Iași, cu o ofertă finală de 141.300 lei, fără TVA. Societatea are ca obiect de activitate „transporturi rutiere de mărfuri” și este controlată de doi asociați: Cătălin Constantin Nica și Cristina Hareta Boghean. În 2018, cifra de afaceri a firmei a fost de 8,2 milioane lei, profit de 530.548 lei, cu „zero” angajați. Celelalte cinci loturi au fost câștigate de către societatea Process Engineering SRL, din București. Firma are ca obiect „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea” și este deținută de Florin Adrian Dobre. În 2018, cifra de afaceri a fost de 35,7 milioane lei, profit de 6,6 milioane lei, datorii de 7,2 milioane lei, cu un număr de 51 angajați.
Salubris SA din Iași nu este obligată să comande întreaga cantitate de soluții și componente
Salubris SA din Iași poate comanda doar o parte din cantitățile de soluții și consumabile, nefiind obligată să depoziteze loturile achiziționate.
„Livrarea produselor se va face eșalonat, în baza unei comenzi ferme emise în funcție de necesitățile achizitorului. Livrarea produselor se va face pe riscul și cheltuiala contractantului, la adresa achizitorului din Iași, Depozit Ecologic Țuțora. Pe parcursul derulării contractului, achizitorul nu are obligația achiziționării întregii cantități de produse contractate. Livrarea produselor se va face cu respectarea termenului de livrare menționat”, se arată în caietul de sarcini.
Salubris SA a încheiat un contract și pentru furnizarea echipamentelor de protecție destinate angajaților
Recent, firma de salubritate a finalizat altă licitație pentru furnizarea de echipamente de protecție pentru angajați. Procedura a fost împărțită în 3 loturi: îmbrăcăminte de protecție, accesorii îmbrăcăminte de lucru și încălțăminte de protecție. Primele două loturi au fost câștigate de către societatea Global Sistem SRL, cu o ofertă de 235.774 lei, fără TVA. Societatea este condusă de Ciprian Ciobanu și Daniela Mihaela Ciobanu. Ultimele date financiare arată o cifră de afaceri de 2,9 milioane lei, profit de 310.174 lei, cu un număr de 7 angajați. Al treilea lot a fost adjudecat în contul societății Lenox Prod SRL, din București, care a depus o ofertă de 71.310 lei, fără TVA. În 2018, societatea a înregistrat contracte în valoare de 13,3 milioane lei, profit de 756.378 lei, datorii de 5,7 milioane lei, cu un număr de 90 de angajați.