Prima pagină » Economic Local » Salubris SA cumpără tablă și țevi pentru activitatea societății! Contractul are o valoare de 75.000 de euro!
Salubris SA cumpără tablă și țevi pentru activitatea societății! Contractul are o valoare de 75.000 de euro!

Salubris SA cumpără tablă și țevi pentru activitatea societății! Contractul are o valoare de 75.000 de euro!

25 iun. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Firma de salubritate ieșeană solicită furnizarea mai multor produse metalurgice. Procedura de achiziție este programată la începutul lunii iulie 2021. Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic. Contractul va avea o durată de 12 luni

Salubris SA, firma de salubritate a Primăriei Iași, continuă programul de achiziții. Astfel, autoritatea contractantă va organiza pe data de 9 iulie 2021 o licitație pentru furnizarea mai multor loturi de produse metalurgice. Valoarea estimată a contractului este de 375.000 de lei, fără TVA, adică aproape 75.000 de euro.

„Conform programului anual al achizițiilor, pentru 2021 este necesară încheierea unui contract de achiziție publică pentru furnizarea de produse metalurgice. Produsele metalurgice asigură desfășurarea în bune condiții a activității societății. Perioada de garanție a produselor trebuie să fie de minimum 12 luni. Produsele se vor livra în termen de maximum 48 de ore de la data transmiterii comenzii scrise de către achizitor. Livrarea produselor se va face pe riscul și cheltuiala contractantului. Livrarea produselor se va face cu respectarea termenului de livrare menționat”, se arată în caietul de sarcini.

Firma de salubritate din Iași a stabilit necesarul de produse

Conform caietului de sarcini, autoritatea contractantă are nevoie de țeavă, tablă, oțeluri, profile etc. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. În total vor fi furnizate 122 de tipuri de produse.

„Propunerea tehnică va conține descrierea produselor în conformitate cu cerințele caietului de sarcini. Prezentarea unei propuneri tehnice care nu satisface cerințele prevăzute în caietul de sarcini are ca efect declararea ofertei ca fiind neconformă. Propunerea tehnică va fi însoțită și de fișele tehnice ale produselor ofertate. Propunerea tehnică va fi însoțită de modelul de contract însușit fără obiecțiuni. Nu se admite copierea în tot sau în parte a caietului de sarcini în cadrul propunerii tehnice, ofertanții având obligația de a proba conformitatea ofertei cu cerințele acestuia prin prezentarea propriei abordări / metodologii asupra modului de îndeplinire a contractului și de rezolvare a eventualelor dificultăți legate de îndeplinirea acestuia, prin raportare la conținutul propunerii tehnice”, se mai arată în documentația procedurii.

Salubris SA a încheiat și licitația pentru furnizarea mai multor loturi de hrană pentru câinii de la padocul din Tomești.

Salubris SA a lansat o licitație asemănătoare

În luna mai 2021, Salubris a organizat o altă licitație, tot pentru furnizarea de produse metalurgice. Valoarea estimată a contractului este de 390.020 de lei, fără TVA, adică aproape 80.000 de euro. Procedura a fost împărțită în două loturi: cablu și sârmă, sârmă neagră moale uleiată. Printre produsele solicitate se numără bare de cupru, bronz hexagon, bronz laminat, oțel beton neted, plasă de gard, profil U laminat, tablă decapată, țeavă pătrată. Produsele vor fi folosite pentru desfășurarea activităților zilnice în cadrul Atelierului Confecției Metalice, al Atelierului Electromecanic și al Serviciului Gestionare Depozite. La procedură s-a prezentat o singură societate: Vfm Intercom SRL. Comisia de evaluare a ajuns la etapa de deliberare. În trecut, Salubris SA încheia contracte tot cu societatea Vfm Intercom SRL, pentru furnizarea loturilor menționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *