Prima pagină » Economic Local » Salubris SA cumpără sârme și bare de 100.000 de euro! Licitația are loc la finalul lunii
Salubris SA cumpără sârme și bare de 100.000 de euro! Licitația are loc la finalul lunii

Salubris SA cumpără sârme și bare de 100.000 de euro! Licitația are loc la finalul lunii

08 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 22 mai, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, organizează o licitație pentru achiziționarea mai multor tone de sârme și bare. Necesarul este pentru depozitul ecologic Țuțora, Atelierul Confecții metalice și Atelierul Electromecanic. Prevederea bugetară a procedurii este de 472.500 lei, fără TVA, aproape 100.000 euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Condiții pentru firme

Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni.

„Achizitorul se obligă să recepționeze produsele în termen de maximum 24 de ore de la data livrării, cu condiția îndeplinirii tuturor clauzelor de recepție a produselor. Achizitorul sau reprezentantul său are dreptul de a inspecta și/sau testa produsele pentru a verifica conformitatea lor cu specificațiile din caietul de sarcini, propunerea tehnică și a celor menționate în contractul de furnizare. Inspecțiile și testele din cadrul recepției provizorii și recepției finale (calitative) se vor face la destinația finală a produselor. Contractantul este responsabil pentru livrarea în termenul agreat al produselor și se consideră că a luat în considerare toate dificultățile pe care le-ar putea întâmpina în acest sens și nu va invoca niciun motiv de întârziere sau costuri suplimentare”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`