Prima pagină » Local » Salubris SA cumpără echipamente de protecție pentru angajați! Contractul are o valoare de 100.000 de euro
Salubris SA cumpără echipamente de protecție pentru angajați! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

Salubris SA cumpără echipamente de protecție pentru angajați! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

19 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru în Local

Aproape 100.000 de euro este suma ce va fi alocată de Salubris SA pentru furnizarea echipamentelor de protecție. Licitația anunțată de firma subordonată Primăriei Iași este programată la începutul lunii martie 2022

Firma de salubritate a Primăriei Iași a demarat o nouă licitație, de data asta pentru furnizarea mai multor loturi de echipamente ce urmează să fie folosite de angajați. Astfel, Salubris SA va organiza procedura pe data de 04.03.2022. Valoarea estimată a contractului este de 465.605 lei fără TVA, aproape 100.000 de euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

”Salubris SA, societatea având ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul Municipiului Iași, achiziționează aceste produse pentru ca angajații să își desfășoare activitatea în bune condiții. Misiunea Salubris SA este de asigurare a unor servicii moderne și performante de salubrizare în Municipiul Iași, care să contribuie la eforturile comunității de dezvoltare economico-socială durabilă și de protejare a mediului. Obiectivele strategice ale Salubris SA sunt: creșterea competitivității, extinderea ariei deservite în județul Iași, creșterea nivelului de satisfacție a clienților”, se arată în caietul de sarcini.

În 2021, licitația pentru furnizarea echipamentelor a fost câștigată de Global Sistem SRL din Iași.

Salubris SA cumpără echipamente de protecție noi

Autoritatea contractantă a împărțit procedura în 3 loturi: îmbrăcăminte de protecție, accesorii pentru îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte de protecție. Printre produsele solicitate se numără tricouri, salopete cu benzi reflectorizante, pantaloni, geci de iarnă, vestă avertizoare, mănuși de protecție, pantofi de protecție, bocanci, cizme de apă-noroi etc.

”Echipamentul de protecție trebuie să respecte cerințele esențiale de securitate pentru asigurarea sănătății și securității pentru riscuri industriale și să fie introduse pe piață. Echipamentul de protecție trebuie să poarte marcajul CE, care atestă conformitatea cu cerințele esențiale de securitate pentru asigurarea sănătății și securității lucrătorilor. Toate articolele echipament de protecție, care necesită certificare conform legii, trebuie să fie certificate de către un organism notificat, care a efectuat examinările și încercările pentru determinarea conformității cu cerințele esențiale de securitate pentru asigurarea sănătății și securității utilizatorilor”, se mai arată în documentația procedurii.

Două companii vor să distribuie facturile emise de Salubris SA

Firma de salubritate intenționează să semneze un nou contract pentru asigurarea serviciilor de distribuire a corespondenței. Recent, a fost lansată licitația pentru furnizarea serviciilor. La procedură s-au prezentat Compania Națională Poșta Română SA și Pink Post Publimail SRL, deținută de Intrapan LTD din Cipru. Valoarea estimată a contractul este de 275.000 de lei fără TVA, adică 55.000 de euro. Ofertele au intrat în etapa de evaluare. Conform documentației, Salubris SA a stabilit 16.000 de trimiteri cu confirmare de primire și 110.000 trimiteri fără confirmare de primire.

Corespondența va fi asigurată pe o perioadă de 12 luni. În trecut, contractul cu firma de salubritate a fost câștigat de societatea Waterson Rochefort Group SRL. De precizat că Salubris SA cumpără echipamente de protecție pentru angajați în cadrul unui program anual de achiziții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *