Prima pagină » Economic Local » Salubris SA cumpără autoturisme prin programul RABLA! Investiția este de 52.000 de euro
Salubris SA cumpără autoturisme prin programul RABLA! Investiția este de 52.000 de euro

Salubris SA cumpără autoturisme prin programul RABLA! Investiția este de 52.000 de euro

10 sept. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Salubris SA cumpără autoturisme prin programul RABLA. Necesarul este de 3 autoturisme și o autoutilitară. Achiziția este necesară pentru Secția Ateliere și Transporturi Auto. Mașinile trebuie să fie noi, fabricate cu 3 luni înainte de data livrării

Salubris SA cumpără autoturisme prin programul RABLA. Pe data de 14.09.2020, firma de salubritate organizează o licitație pentru achiziționarea unui număr de 3 autoturisme și o autoutilitară. Prevederea bugetară este de 253.500 lei, fără TVA, aproape 52.000 de euro.

„Salubris SA, societate având ca obiect de activitate servicii de salubrizare, achiziționează aceste autoturisme și autoutilitara pentru reînnoirea parcului auto, valorificarea voucherelor acordate prin programul RABLA și îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru personalul desemnat cu monitorizarea îndeplinirii serviciilor de curățenie stradală pe raza municipiului Iași. Salubris deține un număr de 4 vouchere prin programul Rabla 2020 pe care le va pune la dispoziția furnizorului de autoturisme/autoutilitară în vederea demarării procedurilor specifice de către acesta pentru a beneficia de prima de casare de 6.500 lei, conform legislației în vigoare”, se arată în caietul de sarcini.

Achiziția este realizată pentru Secția Ateliere și Transporturi Auto.

Autoturismele trebuie să fie fabricate cu puțin timp înainte de data livrării

Autoutilitara trebuie să aibă motor Diesel Euro 6, masă maximă proprie de 1.500 kilograme, rezervor de minimum 60 litri. Specificațiile tehnice ale autoturismelor arată că trebuie respectate următoarele condiții: 90CP, Euro6, benzină, 3 cilindri, 12 supape, 898 cm cubi, viteză maximă de 175 km/h.

„Mașinile vor fi noi, fabricate cu cel mult 3 luni anterior datei livrării. Mașinile vor fi însoțite la livrare de certificatul de origine CE și de certificatul de conformitate cu toate standardele CE de siguranță la operare și rulare după cele mai noi reglementări europene de siguranță. Mașinile vor fi prevăzute cu toate elementele impuse de normele referitoare la sistemul de iluminat: protecție laterală, protecție spate având inscripționări pe laterale cu semne de indentificare în conformitate cu manualul de identitate vizuală al UE. Produsele ofertate trebuie să fie omologate în conformitate cu standardele europene în vigoare la data livrării și să dețină toate autorizațiile necesare punerii în funcțiune”.

A fost semnat și contractul privind serviciile de pază pentru mai multe obiective

Recent, firma de salubritate a finalizat licitația pentru paza mai multor obiective. După evaluarea mai multor oferte, a fost desemnată câștigătoare oferta depusă de asocierea Romold Security SRL (Vaslui) – Romold SRL (Vaslui). Prețul oferit a fost de 399.981 lei, fără TVA, aproape 85.000 de euro. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. Serviciile de pază vor fi asigurate non-stop la următoarele puncte de lucru: Depozit Ecologic Țuțora, Depozit Tomești și sediul societății din șoseaua Națională, nr. 43.

Necesarul este de 3 posturi de agent de pază. Pe perioada contractului trebuie prestate 26.280 de ore de pază. La procedură au mai participat Compania de Pază Pantera SRL (Iași), Ambasador Group Security SRL (Mureș), Asocierea Rino Guard SRL (Ialomița) – SGPI Security Force SRL (București), dar ofertele au fost respinse. Romold Security SRL este controlată de Vasile Mihoci. Anul trecut, cifra de afaceri a firmei a fost de 7,4 milioane lei, cu un număr de 166 de angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *