Prima pagină » Local » Salubris SA cumpără anvelope de la o firmă din Suceava! Valoarea contractului este de 100.000 de euro
Salubris SA cumpără anvelope de la o firmă din Suceava! Valoarea contractului este de 100.000 de euro

Salubris SA cumpără anvelope de la o firmă din Suceava! Valoarea contractului este de 100.000 de euro

12 nov. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru, în Local

Noi achiziții sunt anunțate de firma de salubritate a Primăriei Iași. Recent, a fost finalizată licitația privind furnizarea mai multor loturi de anvelope pentru parcul auto din dotare. Autoritatea contractantă a invocat un necesar de aproximativ 400 de anvelope

Firma de salubritate a Primăriei Iași a finalizat o nouă licitație demarată la începutul lunii octombrie 2021. Este vorba despre furnizarea mai multor loturi de anvelope. Comisia de evaluare din cadrul Salubris SA a acceptat oferta depusă de societatea Railex SRL, din județul Suceava. Valoarea finală a contractului a ajuns la 592.737 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Societatea este deținută de afaceristul Ilie Lahman. În 2020, cifra de afaceri a societății a fost de 25,1 milioane lei, profit de 1,3 milioane lei, datorii de 10,9 milioane lei, cu un număr de 59 de angajați.

„Autoritatea contractantă nu are obligația achiziționării întregii cantități de produse contractate. Livrările se vor face eșalonat, în funcție de necesitățile autorității contractante. Ofertanții nu vor impune limită de cantitate/valoare pe comanda emisă. Prețul produselor este ferm în lei pe o perioadă de 12 luni și include toate costurile cu livrarea la adresa specificată”, se arată în caietul de sarcini.

Anul trecut, Salubris a organizat o achiziție similară.

Autoritatea contractantă cumpără peste 400 de anvelope

Conform documentației, firma de salubritate va cumpăra un lot de 406 anvelope, de diferite dimensiuni.

„Conform programului anual de achiziții, este necesară încheierea unui contract de achiziții publice pentru furnizarea de anvelope și camere de aer auto. Autoritatea contractantă dorește achiziționarea pentru autovehiculele și utilajele din parcul auto al societății. Obiectivul specific îl reprezintă desfășurarea în bune condiții a activității în cadrul Secției III ATA și Secția I DSU, pentru preluare, transport și depozitare deșeuri. Perioada de garanție a produselor trebuie să fie de minimum 12 luni. Perioada de garanție începe de la data livrării produselor și îndeplinirea condițiilor de recepție”, se mai arată în documentația procedurii.

Salubris SA cumpără multifuncționale de 360.000 de euro

Recent, Salubris SA a încheiat procedura pentru furnizarea mai multor loturi de autovehicule multifuncționale. Comisia de evaluare a stabilit că oferta cea mai bună aparține societății Grădinariu Import Export SRL, din București. Licitația a fost împărțită în două loturi, cu câte două utilaje multifuncționale pe fiecare lot. Valoarea finală a contractului este de 1.799.000 lei, fără TVA, adică 360.000 de euro. Firma este controlată de Andrei Călin Grădinariu. În 2020, vânzările companiei au fost de 258,1 milioane lei, aproape 50 de milioane de euro.

„Beneficiile pe care autoritatea contractantă intenționează să le obțină după furnizarea produselor sunt: creșterea competitivității prin îmbunătățirea resurselor, optimizarea procesului de colectare a deșeurilor, scăderea costurilor de operare, creșterea nivelului de satisfacție a clienților (populația municipiului Iași), folosirea de echipamente de generație nouă cu impact negativ redus asupra mediului”, se arată în caietul de sarcini.

Firma de salubritate a încheiat alt contract și pentru furnizarea pieselor de schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *