Prima pagină » Economic Local » Salubris SA cumpără antiderapant pentru iarna viitoare! A fost semnat contractul de 500.000 de euro cu o firmă din Iași
Salubris SA cumpără antiderapant pentru iarna viitoare! A fost semnat contractul de 500.000 de euro cu o firmă din Iași

Salubris SA cumpără antiderapant pentru iarna viitoare! A fost semnat contractul de 500.000 de euro cu o firmă din Iași

10 mai 2021, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Mai multe tone de antiderapant vor reface stocurile de la Salubris SA, firma de salubritate a Primăriei Iași. Recent, autoritatea contractantă a finalizat achiziția. Stocurile vor fi refăcute în termen de 24 de ore de la data comenzii

Firma de salubritate a Primăriei a finalizat altă achiziție în cadrul programului anual. Recent, Salubris SA a lansat procedura de furnizare a mai multor loturi de material antiderapant. Valoarea estimată a contractului este de 2.450.000 de lei, fără TVA, aproximativ 500.000 de euro. Comisia de evaluare a stabilit că oferta societății Strungariu & Co Rigams LM SNC, din Iași, este câștigătoare. Valoarea finală a contractului este echivalentă cu cea din prevederea bugetară. Societatea este controlată de afaceristul Dumitru Strungariu. În 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 9,8 milioane de lei, profit de 724.426 lei, datorii de 4.234.171 lei, cu un număr de 14 angajați.

Autoritatea contractantă a stabilit lista de cantități

Conform necesarului, Salubris va achiziționa clorură de calciu, inhibitor coroziune și nisip. Cantitățile constau în 1.000 de tone de clorură de calciu (granule), sare – 1.000 tone, nisip – 50 mc, inhibitor coroziune – 5 tone.

„În prezent, autoritatea contractantă are în derulare două contracte de furnizare material antiderapant, contracte în curs de finalizare. Salubris SA, societate având ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul municipiului Iași, achiziționează material antiderapant pentru desfășurarea în bune condiții a activității în cadrul Secției MCP, pentru activitatea de deszăpezire a trotuarelor, căilor de acces etc. Misiunea Salubris SA este de asigurare a unor servicii moderne și performanțe de salubrizare în municipiul Iași, care să contribuie la eforturile comunității de dezvoltare economico-socială durabilă și de protejare a mediului”, se arată în caietul de sarcini.

În luna februarie 2021, Salubris SA a împrăștiat pe drumurile publice mai multe sute de tone de antiderapant.

Salubris SA cumpără produse metalurgice pentru atelierele din dotare

Totodată, pe data de 17.05.2021, firma de salubritate organizează o licitație pentru furnizarea unor loturi de produse metalurgice. Valoarea estimată a contractului este de 390.020 lei, fără TVA, aproape 80.000 de euro. Printre produsele solicitate se numără bară de cupru, bronz hexagon, bronz laminat, oțel beton neted, plasă de gard, profil U laminat, tablă decapată, țeavă pătrată. Produsele vor fi folosite pentru desfășurarea activităților zilnice în cadrul Atelierului Confecției Metalice, a Atelierului Electromecanic și a Serviciului Gestionare Depozite.

„Se vor oferta toate produsele aferente fiecărui lot pentru care se depune oferta. Oferta se poate depune pentru unul sau mai multe loturi. Livrările se vor face eșalonat, în funcție de necesitățile autorității contractante. Ofertanții nu vor impune limita de cantitate/valoare pe comanda emisă. Perioada de garanție a produselor trebuie să fie de minimum 12 luni”, se arată în caietul de sarcini.

Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic. În trecut, Salubris SA încheia contracte cu societatea Vfm Intercom SRL, pentru furnizarea loturilor menționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *