Prima pagină » Economic Local » Salubris SA cheltuie 80.000 euro pe anvelope! A fost semnat contractul cu o firmă din Suceava
Salubris SA cheltuie 80.000 euro pe anvelope! A fost semnat contractul cu o firmă din Suceava

Salubris SA cheltuie 80.000 euro pe anvelope! A fost semnat contractul cu o firmă din Suceava

14 sept. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Firma de salubritate a încheiat contractul privind furnizarea unui lot de anvelope pentru funcționarea parcului auto. O firmă din Suceava a depus cea mai bună ofertă din punct de vedere financiar, cu respectarea condițiilor tehnice. Furnizorul este obligat să transporte produsele la sediul autorității contractante

Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei Iași, a finalizat o licitație pentru achiziția mai multor loturi de anvelope. După evaluarea tehnico-financiară, comisia de licitații a ales oferta de 80.000 euro, fără TVA, aparținând societății Railex SRL, din Suceava, deținută de asociatul majoritar Ilie Lahman. Pentru anul trecut, firma a declarat o cifră de afaceri 25,2 milioane lei, profit de 1,6 milioane lei, datorii de 9,1 milioane lei, cu un număr de 57 angajați. La procedură a mai participat Adetrans SRL, din Maramureș, dar oferta depusă a fost refuzată. Anvelopele vor fi folosite pentru funcționarea parcului auto din administrare.

Firma de salubritate nu este obligată să achiziționeze întregul lot contractat

Anvelopele vor fi folosite pentru întreținerea mai multor utilaje. Primul lot este compus din 322 de anvelope, în timp ce al doilea conține 14 produse specifice întreținerii unui parc auto.

„Autoritatea contractantă nu are obligația achiziționării întregii cantități de produse contractate. Livrările se vor face eșalonat, în funcție de necesitățile autorității contractante. Ofertanții nu vor impune limita de cantitate/valoare pe comanda emisă. Produsele vor fi livrate la depozitul beneficiarului din str. Aurel Vlaicu, nr. 76, Iași. Produsele, la data livrării, trebuie să fie fabricate cu maximum 6 luni înainte de livrare. Prețul produselor este ferm în lei pentru o perioadă de 12 luni și include toate costurile cu livrarea la adresa specificată”, se arată în documentația achiziției.

În perioada următoare, Salubris SA continuă campania anuală de achiziții publice pentru modernizarea serviciului de salubritate din municipiu.

Salubris SA cheltuie 52.000 euro pe autoturisme, prin programul RABLA

În cursul acestei zile, 14.09.2020, firma de salubritate organizează o licitație pentru achiziționarea unui număr de 3 autoturisme și o autoutilitară. Prevederea bugetară este de 253.500 lei, fără TVA, aproape 52.000 euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Salubris SA, societate având ca obiect de activitate servicii de salubrizare, achiziționează aceste autoturisme și autoutilitara pentru reînnoirea parcului auto, valorificarea voucherelor acordate prin programul RABLA și îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru personalul desemnat cu monitorizarea îndeplinirii serviciilor de curățenie stradală pe raza municipiului Iași. Salubris deține un număr de 4 vouchere prin programul Rabla 2020 pe care le va pune la dispoziția furnizorului de autoturisme/autoutilitară în vederea demarării procedurilor specifice de către acesta pentru a beneficia de prima de casare de 6.500 lei, conform legislației în vigoare”, se arată în caietul de sarcini.

Achiziția este realizată pentru Secția Ateliere și Transporturi Auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *