Prima pagină » Economic Local » Salubris SA cheltuie 40.000 de euro pe serviciul de distribuire a corespondenței! Poșta Română și o firmă privată s-au înscris la licitație
Salubris SA cheltuie 40.000 de euro pe serviciul de distribuire a corespondenței! Poșta Română și o firmă privată s-au înscris la licitație

Salubris SA cheltuie 40.000 de euro pe serviciul de distribuire a corespondenței! Poșta Română și o firmă privată s-au înscris la licitație

11 feb. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Firmele de distribuire a corespondenței pot câștiga un contract de 40.000 de euro pus la dispoziție de Salubris SA, firma de salubritate a Primăriei Iași. Două societăți au depus oferte în cadrul procedurii. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare

Firma de salubritate a Primăriei Iași caută firme care să asigure servicii de distribuire a corespondenței. Recent, a fost lansată procedura cu o prevedere bugetară de 191.750 lei, fără TVA, aproximativ 40.000 de euro. La licitație au fost depuse două oferte din partea Waterson Rochefort Group SRL și Compania Națională Poșta Română SA. Prima societate are sediul social în Ilfov și este condusă de Flavius Claudiu Ciobanu. În 2019, cifra de afaceri a firmei a fost de 766.542 lei, pierderi de 626.404 lei, cu un număr de 6 angajați. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

„Conform programului anual al achizițiilor pentru anul 2021, este necesară încheierea unui contract de prestări servicii distribuire corespondență. Autoritatea contractantă urmărește achiziționarea de servicii de distribuire corespondență pentru a asigura distribuirea corespondenței autorității contractante atât la nivelul județului și municipiului Iași, cât și la nivel național”, se arată în caietul de sarcini.

În 2020, contractul a fost câștigat de către Waterson Rochefort Group SRL.

Zeci de mii de plicuri vor fi trimise de firma de salubritate

Conform necesarului, Salubris SA trebuie să trimită 11.000 de plicuri cu confirmare de primire și 75.000 de plicuri fără confirmare de primire.

„Numărul de trimiteri menționat este estimativ, fiind calculat pe o perioadă de 12 luni. Volumul de trimiteri poate fi majorat sau diminuat în funcție de necesitățile autorității contractante. Numărul de plicuri diferă de la o lună la alta. Autoritatea contractantă va expedia corespondența (0g – 2.000g) în plicuri format C4, format C5, fomat C6, format DL 110×220 simplu și cu fereastră. Prestatorul serviciilor se obligă să asigure expedierea corespondenței la destinatar”, se mai arată în documentația procedurii.

Serviciile trebuie să aibă acoperire națională. Ofertele au intrat în etapa de evaluare financiară. Contractul va avea o durată de 1 an.

Salubris SA cheltuie 100.000 de euro pe consumabile

Firma de salubritate a Primăriei Iași continuă programul de achiziții după ce a demarat licitația pentru furnizarea de cartușe, tonere și piese pentru imprimantele din instituție. Valoarea estimată a procedurii pentru achiziția consumabilelor este de 490.500 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Contractele din anul 2020 au fost semnate cu societățile Union Co SRL și Mida Soft Business SRL. Conform necesarului, firma de salubritate are nevoie de cartuș negru imprimantă HP8100 – 950 XL, toner imprimantă HP LJ P1102, cilindru galben Xerox Versalink, kit mentenanță scaner Xerox, rolă alimentare imprimantă, rulment imprimantă etc. În total, trebuie furnizate peste 1.200 de bucăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *