Prima pagină » Economic Local » Salubris SA a ales furnizorul unui lot de piese de schimb! Contractul este de aproape 100.000 de euro!
Salubris SA a ales furnizorul unui lot de piese de schimb! Contractul este de aproape 100.000 de euro!

Salubris SA a ales furnizorul unui lot de piese de schimb! Contractul este de aproape 100.000 de euro!

13 iul. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

O nouă achiziție a fost finalizată de firma de salubritate ieșeană. Mai multe piese de schimb vor fi livrate pentru parcul auto. Comisia de evaluare a avut în vedere oferta cu prețul cel mai mic. Contractul se va derula pe o perioadă de 12 luni

Firma de salubritate din subordinea Primăriei Municipiului Iași continuă programul anual de achiziții. Recent, Salubris SA a finalizat o licitație pentru achiziția de piese de schimb pentru autogunoierele marca MAN. Valoarea estimată a procedurii este de 442.100 de lei, fără TVA, adică aproape 100.000 de euro.
Procedura a fost câștigată de societatea Railex SRL, din Suceava, deținută de afaceristul Ilie Lahman, cu o ofertă în valoare de 404.090 de lei, fără TVA. În 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 25,1 milioane de lei, profit de 1,3 milioane de lei, datorii de 10,9 milioane de lei, cu un număr de 59 de angajați. Durata de derulare a contractului este de 12 luni. În trecut, Salubris a încheiat contracte cu mai mulți furnizori de piese.

Peste 300 de tipuri de piese vor fi aduse în parcul auto

În total vor fi achiziționate 330 de tipuri de piese: plăcuțe de frână, amortizoare, filtre, pernă de aer, kit pivoți, bobină magnetică, cilindru ambreiaj, electromotor etc.

„Produsele solicitate sunt piese și consumabile auto pentru autovehicule și perii pentru automăturători. Obiectivul specific îl reprezintă desfășurarea în condiții corespunzătoare a activităților în cadrul Secției III ATA. Produsele solicitate sunt piese auto pentru autovehicule tip MAN. Livrarea produselor se va face pe riscul și cheltuiala contractantului. Livrarea se va face cu respectarea termenului. Ofertele care nu vor prezenta termenul de livrare maxim solicitat vor fi declarate neconforme”, se arată în caietul de sarcini.

Totodată, firma de salubritate a Primăriei Iași a finalizat o licitație privind furnizarea mai multor cantități de hrană pentru câinii de la padocul din Tomești. Recent, Salubris SA a semnat contractul cu societatea Doriana Vet SRL, din Iași, care a depus o ofertă financiară de 229.605 lei, fără TVA, adică aproape 50.000 de euro. La procedură a mai participat firma Farmavet SA, dar aceasta a fost descalificată.

Salubris SA se pregătește de campania din iarna 2021

Recent, Salubris SA a încheiat o altă licitație, pentru furnizarea mai multor loturi de material antiderapant. Conform necesarului, Salubris va achiziționa clorură de calciu, inhibitor coroziune și nisip. Comisia de evaluare a stabilit că oferta societății Strungariu & Co Rigams LM SNC, din Iași, este câștigătoare. Valoarea finală a contractului este echivalentă cu cea din prevederea bugetară. Societatea este controlată de afaceristul Dumitru Strungariu.
În 2019, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 9,8 milioane de lei, un profit de 724.426 de lei, datorii de 4.234.171 de lei, cu un număr de 14 angajați. Cantitățile constau în 1.000 de tone de clorură de calciu (granule), sare – 1.000 de tone, nisip – 50 mc, inhibitor coroziune – 5 tone. Valoarea estimată a contractului este de 2.450.000 de lei, fără TVA, adică aproximativ 500.000 de euro. La începutul anului 2021, Salubris a împrăștiat pe străzile din Iași mai multe cantități de antiderapant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *