Prima pagină » Economic Local » Salubris oferă 600.000 de euro pentru furnizarea de consumabile, necesare depozitului ecologic de la Țuțora
Salubris oferă 600.000 de euro pentru furnizarea de consumabile, necesare depozitului ecologic de la Țuțora

Salubris oferă 600.000 de euro pentru furnizarea de consumabile, necesare depozitului ecologic de la Țuțora

05 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Pe data de 6 aprilie, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, organizează o licitație pentru achiziționarea de consumabile și piese componente pentru stația de tratare de la depozitul ecologic din Țuțora. Prevederea bugetară a procedurii este de 2,8 milioane lei, fară TVA, aproape 600.000 de euro. Licitația este împărțită în șase loturi.

„Salubris SA, societate având ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul Municipiului Iași, achiziționează aceste soluții, piese și alte consumabile pentru buna funcționare a Stației de Tratare a levigatului rezultat din deșeurile depozitate la Depozit Ecologic Țuțora. Misiunea Salubris SA este de asigurare a unor servicii moderne și performante de salubrizare în Municipiul Iași, care să contribuie la eforturile comunității de dezvoltare economico-socială durabilă și de protejare a mediului. Obiectivele strategice ale Salubris SA sunt: creșterea competitivității, extinderea ariei deservite în județul Iași, creșterea nivelului de satisfacție a clienților”, se arată în caietul de sarcini. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *