Prima pagină » Stiri si curiozitati » Salopete elegante care ascund burta. Pentru ce model să optezi atunci când vrei să arăți de milioane

Salopete elegante care ascund burta. Pentru ce model să optezi atunci când vrei să arăți de milioane

07 nov. 2022, 09:55,
în Stiri si curiozitati

Multe femei care au peste 80 kg, pot arăta în continuare elegant și atractiv purtând salopete elegante care ascund burta. Principalul lucru este să alegi hainele potrivite. Un look potrivit va reuși să ascundă ceea ce trebuie să maschezi și să scoată în evidență ceea ce este mai feminin.

Salopetele sunt la modă în acest moment și le poți purta oriunde. Acestea pot fi purtate la plimbare, la serviciu, pe plajă și chiar la restaurant. În continuare veți afla despre mai multe modele de salopete pentru femei plinuțe, pentru toate ocaziile, care te vor ajuta să-ți ascunzi burtica și să arăți cât mai bine.

femeie care poarta o salopeta

Salopeta sport chic, cu o țesătură groasă și o închidere cu fermoar în față, care conferă un efect de slăbire este perfectă pentru femeile cu burtă

Salopete elegante care ascund burta. Monocromul clasic și modelul cu pantaloni culottes

O salopetă în stilul monocromului clasic este un model versatil care se va potrivi tuturor. Croiala seamănă cu cea a unui costum de vară cu pantaloni. Aceasta are un guler cu două rânduri de pieptar, buzunare aplicate, pantaloni drepți până la gleznă. Astfel de salopete pot fi purtate la serviciu, la plimbare, la prânz cu prietenii în cafeneaua preferată.

Stiliștii spun să accentuați talia cu o centura atunci când purtați o astfel de salopetă și să alegeți o culoare saturată, pentru a nu arăta ca un muncitor de construcții. De asemenea,  o astfel de salopetă nu trebuie să fie de culoare roșie.

femeie care poarta o salopeta

Salopetele sunt la modă în acest moment și le poți purta oriunde

O salopetă cu o închidere laterală este perfectă din toate punctele de vedere. Croiala modelează vizual silueta, accentuează curbele siluetei, bustul și talia pronunțată. În plus, se așează în jurul taliei și creează un efect de slăbire atunci când este îmbrăcat în negru. Dar nu trebuie să fie așa, puteți alege orice altă culoare doriți.

Pantalonii culottes sunt un model de pantaloni destul de periculos, ei pot strica până și cea mai subțire siluetă. Dar este perfect pentru sezonul de vară. Vă recomandăm să alegeți o salopetă cu pantaloni scurți, largi, dintr-o țesătură ușoară. Nu căutați modele prea înguste și strâmte și aveți grijă să accentuați talia. Apoi, salopeta cu pantaloni în acest stil va arăta ca o rochie de vară feminină într-un stil romantic.

Modelul cu dungi și cel cu flori. Cum să ascunzi defectele siluetei

Dungile verticale contrastante sunt o alegere perfectă pentru fashionistele cu burtă. Acest imprimeu subțiază vizual silueta și, de asemenea, arată foarte elegant și discret. Alegeți un model cu pantaloni lungi, largi, cu croială liberă. Astfel, nimeni nu va observa pliurile inutile de pe stomac și șolduri.

Cine a spus că este imposibil pentru fetele mai plinuțe să poarte pantaloni înguști. Dimpotrivă, principalul lucru este să alegeți modelul potrivit. Salopeta sport chic, cu o țesătură groasă și o închidere cu fermoar în față, care conferă un efect de slăbire este perfectă pentru femeile cu burtă. Aceasta face ca silueta să pară mai subțire și burta mai strânsă. Iar curelele și accesoriile elegante adaugă o notă de îndrăzneală și farmec.

femeie care poarta o salopeta si are o geanta in mana

Un look potrivit va reuși să ascundă ceea ce trebuie să ascunzi

În sezonul de vară sunt foarte populare salopetele cu flori. Îndeosebi, cele în culori vii, cu frunze și ferigi. Acestea sunt mereu croite dintr-o pânză răcoritoare și comodă. Imprimeul contrastant atrage atenția de la defectele siluetei.  Ce este important atunci când alegeți o salopetă „florală”? Imprimeul trebuie să fie de dimensiuni medii, nu foarte mic, dar nici prea mare.

Printre cele mai recomandate salopete elegante care ascund burta sunt cele elegante. Astăzi, salopeta poate înlocui o rochie de cocktail sau de seară. Coaseți astfel de modele din materiale nobile, din satin, mătase, țesătură pentru costume de vară. Glamourul salopetei va fi dat de detalii neobișnuite. Printre acestea se numără decorațiuni cu figuri, draperii, mânecă asimetrică cu un umăr sau volane. Astfel de elemente distrag atenția de la burta proeminentă și o mută spre cea mai atractivă parte a corpului, un bust luxuriant.

femeie care poarta o salopeta cu flori

În sezonul de vară sunt foarte populare salopetele cu flori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`