Prima pagină » Cancan ultimă oră » Salman Khan a vorbit despre motivele pentru care nu s-a căsătorit până acum cu Iulia Vântur. Actorul de la Bollywood rupe tăcerea

Salman Khan a vorbit despre motivele pentru care nu s-a căsătorit până acum cu Iulia Vântur. Actorul de la Bollywood rupe tăcerea

24 apr. 2024, 23:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Iulia Vântur și-a schimbat radical viața în ultimii zece ani, asta pentru că vedeta a renunțat la cariera de succes din România pentru a-și croi o alta peste hotare, mai precis în India.

Ei bine, însă, asta nu e tot ce s-a schimbat pentru blondină, pentru că Iulia Vântur a început o relație cu celebrul star de la Bollywood, Salman Khan, care durează deja de 10 ani. Totuși, cu toții vor să afle dacă cei doi parteneri vor ajunge sau nu în fața altarului în viitor, iar despre acest lucru a vorbit chiar actorul de la Bollywood, în cadrul unei emisiuni TV din India.

Salman Khan a vorbit despre motivele pentru care nu s-a căsătorit până acum cu Iulia Vântur

Salman Khan a spus că deocamdată nu vrea să se căsătorească cu Iulia Vântur, iar în privința acestui aspect se potrivesc de minune, asta pentru că nici vedeta nu își dorește asta.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un ‘nu’ din ambele părți. Când ambele părți vor spune ‘da’, căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (…)
Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață.

Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla”, a spus Salman Khan într-un interviu la India TV.

Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan

De mai bine de 10 ani, Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și radiază de fericire alături de actorul de la Bollywood.
Totuși, nu de mult, vedeta a fost extrem de sinceră și a vorbit despre cum este, de fapt, relația cu starul indian, descriind totul ca pe o adevărată provocare.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, a afirmat Iulia Vântur într-un interviu acordat pentru City Times.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *