Prima pagină » Culinar » Salate » Salata „Floarea soarelui”
Salata

Salata „Floarea soarelui”

11 apr. 2011, 10:53,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:234;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

300 g file de pui,
400 g porumb conservat,
3 oua,
200 g ciuperci marinate,
200 g morcovi,
praz sau ceapa,
masline (optional),
chips-uri,
sare,
maioneza,
ulei.

Mod de preparare:

Se fierb morcovii si se decojeaza.
File-ul de pui se toaca marunt.
Se prajeste în ulei file-ul de pui (aproximativ 10 minute), se adauga sare dupa gust.
Se dau morcovii prin razatoare.
Ouale fierte se dau prin razatoare.
Ciupercile se toaca marunt.
Se taie ceapa.

Pe o farfurie cu diametru de aproximativ 23 cm se pune primul strat format din file. Acoperim continutul cu un strat fin de maioneza
Peste fileu punem morcovul si maioneza.
Adaugam un strat de ciuperci si maioneza.
Peste ciuperci presuram ceapa si maioneza.
Adaugam ouale si maioneza.
Adaugam porumb. Chips-urile si maslinele se aranjeaza exact ca în poza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *