Breaking News
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:17079;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}
Ingrediente:
2 kg de varza
1 kg ardei grasi
1 kg de castraveti
300 g ceapa
400 gr morcovi curatati
200 ml otet
3 frunze de dafin (proaspete sau uscate)
1 lingura piper negru boabe
70 gr sare
300 gr zahar granulat
1 lingurita sare de lamaie
1 lingurita conservant
Mod de preparare:
1. Toaca marunt varza.
2. Spala castravetii si feliaza-i mai subtire. Procedeaza la fel si cu morcovii.
3. Taie ceapa julienne.
4. Feliaza pe latima ardeii. Lasa-i rondele.
5. Pune toate ingredientele intr-un lighean mare si amesteca foarte bine.
6. Dupa 5-6 ore umple cateva borcane cu mixul de legume. Imparte sucul obtinut intre ele. Infileteaza bine capacele si da-le la rece.