Prima pagină » Actualitate » Salariu de 6.000 de euro pentru români! Se oferă bani pentru vacanțe, iar lucrul în zilele de sărbătoare este plătit
Salariu de 6.000 de euro pentru români! Se oferă bani pentru vacanțe, iar lucrul în zilele de sărbătoare este plătit

Salariu de 6.000 de euro pentru români! Se oferă bani pentru vacanțe, iar lucrul în zilele de sărbătoare este plătit

12 iun. 2024, 09:40,
în Actualitate

Se oferă salariu de 6.000 de euro pentru românii dispuși să meargă să lucreze în străinătate. La leafă se adaugă și alte beneficii. Dacă se angajează în acest domeniu, există și alte beneficii extrasalariale precum bani pentru vacanțe, dar și plata lucrului în zilele de sărbătoare sunt plătite.

Salariu de 6.000 de euro pentru români!

Românii care doresc să lucreze în afara țării pentru a câștiga mai bine trebuie să știe că o companie daneză angajează mecanici pentru mașini agricole. Aceștia pot câștiga un salariu de până la 6.000 de euro/lună, în funcție de experiență.

Compania străină a postat pe o platformă de recrutare că dorește să angajeze personal pentru locuri de muncă plătite cu 4.500 – 6.000 de euro lunar.

„Sunteți un mecanic agricol calificat în căutarea unei oportunități interesante? Angajăm! Compania noastră caută mecanici agricoli experimentați și dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Dacă sunteți pasionat de mașinile agricole și aveți un ochi format pentru detalii, vrem să vă cunoaștem”, se arată în anunțul respectiv.

Cerințele pentru locul de muncă sunt experiență ca mecanic agricol, experiența pe utilaje John Deer reprezentând un avantaj, competență în diagnoză și repararea problemelor mecanice cu echipamentele agricole, cunoștințe solide despre motoare diesel, sisteme hidraulice și electrice, abilitatea de a lucra independent și în echipă, într-un mediu cu ritm rapid, abilități excelente de rezolvare a problemelor și atenție la detalii, engleză conversațional și permis de conducere valabil.

Beneficiile constau în salariu competitiv pe baza experienței și calificărilor, angajare legală de către o agenție daneză de locuri de muncă, salariu plătit la fiecare 2 săptămâni, plată suplimentară de vacanță 12,5% + SH (plata de duminică și sărbători), ajutor administrativ cu carduri fiscale, asigurări de sănătate, cazare și sprijin din partea consultanților firmei pe tot parcursul contractului.

Compania daneză oferă angajare cu contract de muncă danez în cadrul unei companii daneze, salariu plătit la fiecare 2 săptămâni, bani vacanță (+12,5%) și SH pay (plată pentru zilele de duminică și sărbători legale), oferim suport administrativ constant (inclusiv tax card, yellow card).

Responsabilitățile efectuarea de întreținere de rutină și reparații la mașinile agricole, inclusiv tractoare/ combine de cereale, diagnosticarea problemelor mecanice și implementarea soluțiilor eficiente în timp util, efectuarea de inspecții pentru a se asigura că echipamentul îndeplinește standardele de siguranță și cerințele de reglementare, colaborarea cu membrii echipei pentru a prioritiza sarcinile și pentru a maximiza eficiența și păstrarea unor evidențe precise ale activităților de întreținere.

Salariu de 5.500 lei, tichete și prime de 1.000 de lei

În România, o firmă din Bolintin Deal, județul Giurgiu, face angajări în masă. Viitorii angajați pot primi salariu de 5.500 lei, tichete și prime de 1.000 de lei.

,,E timpul să faci o schimbare! Ne mărim echipa și căutăm colegi noi. Fabrica de carton ondulat de lângă București caută personal“, se arată în anunțul firmei.

Sediul firmei se află în Bolintin Deal, Județ Giurgiu, Strada Industriilor, Autostrada A1 – la 11 km de Bucureşti.

Cerințele sunt experiență de minimum 6 luni, calificare de Stivuitorist, studii de minimum 10 clase și școală profesională sau liceu.

,,Oferim un salariu de 5.500 lei brut, la care se adaugă primă de Crăciun și Paște (1000 lei brut / eveniment), primă de policalificare, primă performanţă, primă recomandare și alte beneficii cum ar fi tichete masă în valoare de 35 lei / zi, subventie cantină, card automat cafea, abonament servicii medicale etc.“, spun reprezentanții Dunapack Packaging.

Așadar, se oferă salariu de 6.000 de euro pentru românii dispuși să meargă să lucreze în străinătate. La leafă se adaugă și alte beneficii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`