Prima pagină » Cancan » Salariile cameramanilor de la PRO TV sunt colosale. Cat primeste un operator de la “Românii au Talent”

Salariile cameramanilor de la PRO TV sunt colosale. Cat primeste un operator de la “Românii au Talent”

29 oct. 2021, 13:38,
BZI.ro, în Cancan

Salariile cameramanilor de la PRO TV sunt colosale. Unui operator de imagine, care prestează pentru emisiunea”Românii au talent”, îi intră bani frumoși în buzunar în fiecare lună.

Show-ul de la PRO TV, ”Românii au talent”, este fără doar și poate unul dintre cele mai îndrăgite de telespectatori. Audiențele sunt impresionante, iar șefii trustului investesc enorm în proiectul de succes, iar echipa de producție este formată din peste 230 de persoane.

”Un director de imagine, 17 operatori, un regizor artistic, un regizor de montaj, 2 regizori de platou, 1 script supervisor. Plus echipa de lumini – 12 persoae + 5 la LED + 7 riggeri + 8-10 mașiniști + 25 oameni la CAR + 8 la sunet.

Mai avem colegi la întreținere și aprovizionare, catering, cleaning, pompieri și ambulanță, casting, producție, creație, costume, balet, muzică, efecte speciale”, au declarat oameni din echipa de producție a show-ului ”Românii au talent” pentru Libertatea.

Oamenii implicați în show mai fac și câte 45 de ore de repetiții în fiecare săptămână. Așa că nu este de mirare faptul că sefii trustului oferă salarii mari. Potrivit impact.ro, un operator de imagine din cadrul emisiunii ”Românii au talent” încasează lunar un salariu de 8000 de lei, venituri mai mari decât colegii lor de la Televiziunea Română, care ar primi 5000 de lei lunar.

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, noii jurați ai emisiunii

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete vor face parte din masa juraților la emisiunea ”Românii au Talent” de la Pro TV. În urmă cu două săptămâni, au avut loc primele filmări iar soțul Danei Nălbaru a făcut dezvăluiri despre modul în care s-au desfășurat lucrurile, dar și care a fost prima lui impresie din postura de jurat.

”M-am cam plictisit pentru că… Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte, de la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică, în… Eu știam că el știe tot. Dar nu e deloc așa. A fost destul de plictisitor, dar a fost prima filmare”, a spus Dragoș Bucur în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Cât câștigă Neti Sandu pentru horoscop și previziuni astrale

Prezentatoarea rubricii horoscop Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România. Și aceasta deoarece ea a împlinit 26 de ani de prezență neîntreruptă pe micile ecrane grație previziunilor astrale prezentate la Pro TV. Însă, chiar dacă este una dintre figurile emblematice ale postului din Pache Protopopescu, Neti Sandu este o persoană discretă în ceea ce privește viața personală.

Horoscopista Neti Sandu este una dintre figurile reprezentative ale postului Pro TV, ea apărând de peste 26 de ani pe micile ecrane. Astfel, grație previziunilor astrale echilibrate pe care le transmite zilnic, prezentatoarea în vârstă de 63 de ani a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din spațiul media românesc.

Neti Sandu a vorbit destul de rar despre viața sa privată și a ales să trăiască modest, crea ce a stârnit mereu curiozitatea oamenilor. Iar referitor la salariul pe care îl încasează la Pro TV, acesta este unul semnificativ mai mic decât al colegilor de matinal. Astfel, pentru rubrica horoscop pe care o realizează la știrile matinale, Neti Sandu ar primi un salariu de aproximativ 2000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *