Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sacrificiile făcute de Monica Anghel în carieră. Nu a mai povestit asta până acum. Ce se întâmpla, de fapt, în spatele scenei

Sacrificiile făcute de Monica Anghel în carieră. Nu a mai povestit asta până acum. Ce se întâmpla, de fapt, în spatele scenei

05 iun. 2022, 14:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Monica Anghel a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în cariera de artist. Fără ocolișuri, cântăreața a explicat că la fel ca orice om, a avut și zile mai puțin bune, însă chiar și așa, de fiecare dată a fost nevoită să-și ducă numărul la capăt, fără a da ceva de bănuit spectatorilor ce o priveau cu sufletul la gură.

„Au fost momente în care eram în culise cu salvarea și îmi scoseseră perfuzia”

Monica Anghel are o carieră de invidiat în industria muzicală, dar și a actoriei, iar de-a lungul timpului, vedeta a reușit să adune numeroși fani de partea sa, care au urmărit-o la fiecare apariția de-a sa, dar și pe scenele pe care a urcat.

Totodată, de curând, Monica Anghel a povestit că au existat multe momente în care nu se simțea bine, însă cu toate acestea, de fiecare dată, a urcat pe scenă pentru a-și înveseli publicul.

„Au fost momente în care eram în culise cu salvarea și îmi scoseseră perfuzia și a trebuit să urc pe scenă.

Deci, s-au întâmplat astfel de situații de nenumărate ori, dar asta este, publicul nu are nicio vină și nici nu trebuie să știe lucrurile astea de culise, pentru că tu, ca artist, trebuie să le creezi oamenilor bucurie și o stare de bine” ,  a mărturisit Monica Anghel, pentru un post TV.

De asemenea, vedeta a adăugat faptul că totul era pe cât se poate de normal pentru că, la fel ca oricine, și artiștii sunt oameni, care sunt încercați în unele momente de diferite stări și sentimente.

„Evident că și noi suntem tot oameni și avem și noi problemele noastre, stările noastre, avem momentele noastre în care nu se simțim bine sau suntem triști”, a adăugat vedeta.

Monica Anghel interpretează un rol în ”Strada Speranței”

Monica Anghel se numără printre actorii care fac parte din distribuția serialului ”Strada Speranței”, difuzat pe Kanal D.

Cu scurt timp înainte de premiera comediei, Monica Anghel a făcut o serie de declarații despre personajul pe care îl interpretează  în serial, respectiv doamna Mia.

“Dacă ar fi să am caut ceva comun cu personajul meu, Mia, ar fi partea asta de luptătoare. Mia este descurcăreață. Și eu sunt. În același timp, Mia face tot felul de lucruri nelalocul lor, ceea ce nu pot spune despre mine” a spus Monica Anghel despre personajul pe care îl interpretează exemplar, în “Strada Speranței”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *