Prima pagină » Actualitate » Sabina, poliţista găsită împuşcată din Braşov, s-a sinucis. Aceasta aflase că soţul său avea un copil cu o altă femeie
Sabina, poliţista găsită împuşcată din Braşov, s-a sinucis. Aceasta aflase că soţul său avea un copil cu o altă femeie

Sabina, poliţista găsită împuşcată din Braşov, s-a sinucis. Aceasta aflase că soţul său avea un copil cu o altă femeie

03 ian. 2022, 12:41,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Agentul de poliţie găsit împușcat în cap cu arma din dotare, în Brașov, chiar înainte să împlinească vârsta de 29 ani, şi-a pus capăt zilelor. Cadrele medicale au tras această concluzie în urma examenului medico-legal. Conform medicilor legiști, polițista și-ar fi tras un glonț în tâmpla dreaptă, a ieșit prin tâmpla stângă, după care s-a înfipt în perete.

În momentul de faţă este așteptat și rezultatul probelor de sânge care ar trebui să stabilească dacă poliţista consumase băuturi alcoolice, dat fiind faptul că pe masă se afla o sticlă de vin goală și una care era începută.

Astfel, se pare că înainte să se împuşte în cap, tânăra a avut o ceartă cu soțul său. Discuţia a fost pe subiectul unei relații extraconjugală anterioară. Sorina ar fi aflat cu puţin timp înainte să se sinucidă că bărbatul avea un copil cu o altă femeie. De precizat faptul că Parchetul nu a confirmat informaţia.

Poliţista din Braşov s-a împuşcat în cap. Soţul Sabinei a fost găsit în stare de şoc

Reamintim faptul că în urmă cu doar câteva zile un deces a zguduit întregul Braşov. Sabina, agent de poliţie de 6 ani la IPJ Braşov, a fost găsită împuşcată în cap. Aceasta pe lângă cearta cu soţul sau ar fi avut supărări şi din copilărie, după despărţirea părinţilor. Tânăra de 28 de ani a fost crescută de mamă şi abia la liceu a reluat legătura cu tatăl.

În momentul în care a împlinit vârsta majoratului, mama a dat-o afară din casă şi Sabina s-a mutat la bunică. De doi ani, mama şi fiică nu mai aveau o relaţie bună şi nu şi-au mai vorbit.

”Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu. El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric” a povestit mama fetei.

De precizat faptul că mama fetei este cunoscută cu probleme psihice, suferă de Alzheimer. Aceasta crede că fiica ei nu s-a sinucis, deoarece era o persoană puternică.

Sabina a lăsat un bilet de adio înainte să se omoare

Mai mult decât atât, susţine că așa-zisul bilet de adio nu avea scrisul ei, fiind scris la repezeală şi urât, ori fiica avea un scris caligrafic foarte frumos.

Vecinii cuplului admirau familia Sabinei, care părea că nu duce lipsă de nimic.

”O familie fericită vă spun, eu când vin aici trec prin pădure şi îi vedeam, se îmbrăţişau pe balcon. Avea tot ce îşi dorea, nu ducea lipsă de nimic”, a povestit Gheorghe Staicu, un vecin.

Tânăra a fost încadrată în Politie la data de 1 iulie 2016, cu gradul de agent de politie și repartizată la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor sef post la Postul de Politie Comunala Bod.

În perioada 2019 -2021 și-a desfășurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă secretariat, documente clasificate și arhivă.

La data de 1 martie 2021, în urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de politie, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Ultima testare psihologică a fost efectuată în luna ianuarie 2021.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *