Prima pagină » Cancan » S-au dus vremurile când se învârtea numai în cercuri selecte. Cum a fost surprins Irinel Columbeanu la o terasă din Bucureşti

S-au dus vremurile când se învârtea numai în cercuri selecte. Cum a fost surprins Irinel Columbeanu la o terasă din Bucureşti

23 sept. 2020, 15:24,
BZI.ro, în Cancan

Un obişnuit pe vremuri al petrecerilor de fiţe şi al evenimentelor mondene, acum Irinel Columbeanu se pare că a ajuns la fundul sacului. Zilele trecute, fostul soţ al Monicăi Gabor a fost surprins la o terasă obişnuită din Bucureşti alături de câţiva prieteni. Chiar dacă pe vremuri apariţiile sale erau atent studiate şi foarte elegante, acum Irinel a optat pentru o ţinută lejeră de vară.

Irinel Columbeanu era pe vremuri, un obişnuit al evenimentelor mondene şi al petrecerilor de fâţe. Acesta se învârtea numai în cercuri selecte, iar fiecare apariţie a sa era impresionată, acesta fiind mereu pus la patru ace. Acum, în vârstă de 63 de ani, Irinel Columbeanu a fost surprins de paparazzi la o terasă din Capitală, unde a fost la o suetă cu câţiva prieteni.

Cum a fost surprins Irinel Columbeanu la o terasă din Bucureşti

După ce afacerile sale nu au mai mers şi după ce a rămas fără vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureştiului şi să conducă o maşină pe care şi-a cumpărat-o la mâna a doua. Chiar şi ieşirile sale cu prietenii nu mai sunt ca în vremurile bune.

Zilele trecute, Irinel Columbeanu a fost surprins de paparazzi la o terasă din Capitală, unde a fost însoţit de câţiva amici, prinţe care şi Ion Boschet. Ionel Cojocea, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Ion Boschet, a devenit faimos în urmă cu mulţi ani, după ce a fost surprins lovind-o pe vedetă de televiziune Andreea Spătar, fosta lui iubită.

Pentru ieşirea la terasă, Irinel Columbeanu a ales o ţinută lejeră, departe de apariţiile sale foarte bine studiate şi foarte elegante din urmă cu ani. Acesta a purtat o pereche de bermude şi un tricou de culoare albastră.

Înfometat, Irinel Columbeanu şi-a comandat de mâncare şi a consumat rapid preparatul, după care şi-a comandat de băut. S-a relaxat fumând şi butonând pe telefon.

Irinel Columbeanu, ignorat la masa de amici

O mare parte din timpul cât a stat la terasă, Irinel Columbeanu a fost ignorat de cei în compania cărora a ieşit să se relaxeze. Aceştia au fost mai degrabă preocupaţi de telefoanele mobile decât să-i acorde atenţie omului de afaceri. Văzând că nu are cu cine să lege o conversaţie, Irinel Columbeanu şi-a făcut şi el de lucru fumând sau ronţăind câte ceva. Abia într-un târziu, acesta a apucat să discute cu amicii cu care a mers să se destindă.

Lovitura cruntă pentru Irinel Columbeanu. Acesta a fost părăsit de iubita cu 40 de ani mai tânără decât el

Asta ar fi ultima lovitură pe care Irinel Columbeanu o mai putea primi, după ce averea i s-a dus şi omul locuia ceva mai modest. Iubita lui tinerica, Oana Cojocaru, l-a surprins neplăcut pe omul de afaceri căruia nu-i este bine deloc financiar de ceva ani.

Trei ani de relaţie cu Oana, un fotomodel pe care numai Irinel l-a ochit şi alături de care se vedea familist. Doar că, spun sursele impact.ro, iubita lui tinerica l-a părăsit! O mică pauză, vorbă clasică pentru că despărţirea să nu fie bruscă. Dar despărţire e mai mult de 90 la sută din cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *