Prima pagină » Local » S-au dat de gol că transportau heroină! A cerut voie la baie pentru a scăpa de droguri! Cei doi ieșeni, trimiși în judecată pentru trafic de droguri! (Exclusiv)
S-au dat de gol că transportau heroină! A cerut voie la baie pentru a scăpa de droguri! Cei doi ieșeni, trimiși în judecată pentru trafic de droguri! (Exclusiv)

S-au dat de gol că transportau heroină! A cerut voie la baie pentru a scăpa de droguri! Cei doi ieșeni, trimiși în judecată pentru trafic de droguri! (Exclusiv)

29 iul. 2020, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Doi ieșeni vor fi nevoiți să dea ochii cu judecătorii, după ce au fost acuzați de trafic de droguri. Cei doi s-au dat de gol în trafic că transportau heroină. Totul a ieșit la iveală după un control făcut de jandarmi pe drumurile din județ. Unul dintre indivizi a cerut să meargă la baie și ar fi încercat să arunce un pliculeț, dar a fost văzut de oamenii legii

S-au dat de gol că transportau heroină! Doi ieșeni au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT, pentru trafic de droguri ! Astfel, anchetatorii au dispus ieri trimiterea în fața instanței a lui Ionuț Zaporojanu și a lui Claudiu Costel Lungu, sub acuzația amintită.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus inculpații și procurorii, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Anchetatorii spun că Ionuț Zaporojanu și Claudiu Costel Lungu s-au dat de gol că transportau heroină

Oamenii legii au precizat că, la începutul lunii mai 2020, cei doi indivizi, Ionuț Zaporojanu și Claudiu Costel Lungu, se deplasau cu un autoturism pe străzile din județ. Numai că cei doi ieșeni au avut ghinion. La un moment dat, o patrulă de jandarmerie a tras mașina pe dreapta. Anchetatorii au precizat că, la vederea jandarmilor, pe cei doi i-au apucat emoțiile.

Mai mult, unul dintre ei a cerut voie să meargă să se ușureze. În timp ce se îndepărta de mașină, tânărul a aruncat un pachețel, dar a fost observat de unul dintre jandarmi, care a mers și a ridicat plicul respectiv. Mai mult, în interiorul mașinii, jandarmul a descoperit droguri și a chemat Poliția. Agenții i-au luat la întrebări pe cei doi după controlul efectuat de jandarmi. Astfel, cei doi ieșeni s-au dat de gol că transportau heroină, potrivit oamenilor legii.

Cei doi ieșeni, arestați pentru trafic de droguri!

După ce au fost audiați, cei doi ieșeni suspectați de trafic de droguri au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au aflat că cei doi ieșeni se numesc Ionuț Zaporojanu și Claudiu Costel Lungu. De asemenea, la controlul conținutului pachetului aruncat, anchetatorii au descoperit că, în interior, se aflau aproximativ 12 grame de heroină.

Astfel, procurorii au propus arestarea preventivă a celor doi ieșeni, pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic de droguri.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă. Dispune arestarea inculpaților Ionuț Zaporojanu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere fără drept de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, și Claudiu Costel Lungu, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc și deținere fără drept de droguri de mare risc, pentru o perioadă de 30 de zile”, au menționat judecători din cadrul Tribunalului Iași.

Acum, rămâne de văzut ce decizie vor lua magistrații în privința celor doi ieșeni acuzați de trafic de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *