Prima pagină » Local » S-au ales cu dosar penal dupa ce au fost implicati in accidente rutiere
S-au ales cu dosar penal dupa ce au fost implicati in accidente rutiere

S-au ales cu dosar penal dupa ce au fost implicati in accidente rutiere

26 sept. 2019, 23:17,
Dragos Savin în Local
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:710136;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Politistii din cadrul Serviciului Rutier Iasi efectueaza cercetari în dosare penale întocmite sub aspectul savârsirii infractiunii de "Vatamare corporala din culpa".

Vezi si: A dat cu toporul intr-o buturuga, apoi a incremenit! Cand a vazut ce era in mijlocul bucatii de lemn, a ingenunchiat si s-a uitat spre cer – FOTO

Din cercetarile efectuate pâna în prezent, s-a constatat faptul ca la data de 24 septembrie, un barbat de 31 de ani, din comuna Scânteia, ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Ciurea, fara sa fi pastrat distanta corespunzatoare în mers, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeasi directie de mers, ranind usor o femeie, de 48 de ani si un barbat, în vârsta de 52 de ani, ambii din comuna Ciurea.

Vezi si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

În urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de "Vatamare corporala din culpa". Cercetarile continua.

Un barbat, de 39 de ani, din municipiul Vaslui, ar fi condus un autoturism, pe DN 24, în comuna SchituDuca, si, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, ar fi intrat în coliziune cu un pod, conducatorul auto ranindu-se usor. În urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de "Vatamare corporala din culpa". Cercetarile continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`