Prima pagină » Actualitate » S-au aflat alți concurenți ai noului sezon Asia Express 2024: Sunt extrem de apreciați de români!

S-au aflat alți concurenți ai noului sezon Asia Express 2024: Sunt extrem de apreciați de români!

21 feb. 2024, 13:40,
în Actualitate

S-au aflat alți concurenți ai noului sezon Asia Express 2024. Este vorba despre Betty Salam și WRS, care avea echipe cu care vor participa la noul sezon Asia Express. Filmările ar urma să înceapă, în curând, în trei țări din Asia, după ce, anul trecut, Mona Segall anunța renunțarea la America Express.

S-au aflat alți concurenți ai noului sezon Asia Express 2024

După ce s-a aflat că Anca Țurcașiu, Damian Drăghici și Adrian Nartea vor fi câteva dintre vedetele care vor pleca în aventura Asia Express 2024, acum două noi nume sunt vehiculate. Încet, încet, echipele încep să se formeze pentru cel mai nou sezon al emisiunii produse și difuzate de Antena 1.

Deși postul de televiziune încă nu a anunțat care sunt cele nouă echipe care vor pleca în acest sezon în Asia, în presă au apărut câteva nume ale unor vedete care au semnat pentru sezonul 7.

Betty Salam și WRS vor pleca și ei în Asia Express, însă nu se știe cu cine vor face echipă, însă se speculează că artista ar urma să pornească în această călătorie împreună cu soțul ei, Cătălin Vișănescu.

Și WRS, pe numele său adevărat Andrei Ursu, se pare că va face parte dintre concurenții acestui sezon al Asia Express. Artistul în vârstă de 31 de ani a uimit pe toată lumea în momentul în care a anunțat că nu va participa la noul sezon „Te Cunosc de Undeva“, dar se pare că motivul a fost acceptarea de a intra în cursa din Asia.

Anul acesta, cele nouă echipe vor avea de străbătut Thailanda, Malaezia și Filipine, iar echipa de filmare ar urma să plece la sfârșitul lunii februarie.

Ce vedete vor mai pleca în Asia Express sezonul 7

Dintre concurenții sezonului 7 al emisiunii Asia Express vor mai face parte Damian Drăgici, împreună cu iubita lui, Cristina Stroe, precum și actorul Adrian Nartea. Nartea ar urma să facă echipă cu jurnalistul Valentin Butnaru, care o va lăsa acasă pe iubita lui, actrița Ana Bodea (23 ani).

De asemenea, în competiție ar urma să plece și Anca Țurcașiu împreună cu fiul ei, Radu Alexandru Cristian.

O altă vedetă care a primit propunerea de a merge la Asia Express a fost prezentatoarea emisiunii „Te Cunosc de Undeva“, Alina Pușcaș, care a refuzat, însă, această ofertă.

„Mi s-a propus chestia asta dinainte să înceapă filmările. Dacă aș fi avut un soț cu o altă meserie, poate ar fi fost mai simplu, dar din păcate, mă rog, din păcate. Din fericire pentru noi, soțul meu este un medic stomatolog cu clinica Doamne-ajută plină. Și atunci n-a putut să conceapă să-și lase pacienții fără tratamentele complete. Plus că mai erau și copiii, familia. Deci nu. A fost efectiv imposibil să facem alegerea asta, dar ne-ar fi plăcut să fim acolo”, a spus Alina Pușcaș.

Când vor începe filmările pentru Asia Express 2024

Mona Segall rămâne și în acest sezon producătoarea emisiunii Asia Express, aceasta fiind „responsabilă” pentru unele dintre cele mai de succes producții de televiziune. Ea se află în spatele emisiunilor culinare „Chefi la Cuțite”, precum și a primelor sezoane ale show-ului „Masterchef”.

Cel de-al șaptelea sezon Asia Express se va filma anul acesta în Asia, iar cele nouă echipe vor porni în marea aventură în curând. Ca și în sezoanele trecute, concurenții vor fi nevoiți să facă autospotul pentru a se putea deplasa și vor apela la bunăvoința localnicilor pentru a găsi un loc de dormit, în fiercare seară.

Mai mult decât atât, concurenții Asia Express 2024 vor fi supuși unor probe dificile, care le vor testa abilitățile fizice, intelectuale și de lucru în echipă. Noul sezon ar urma să se filmeze în Thailanda, Malaezia și Filipine.

Acum, s-au aflat alți concurenți ai noului sezon Asia Express 2024, ce va putea fi urmărit la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *