Prima pagină » Local » S-a votat organigrama de la Primăria Iași cu 21 de voturi! S-a înființat Direcția Investiții Școli, Spitale, în subordinea Directorului General
S-a votat organigrama de la Primăria Iași cu 21 de voturi! S-a înființat Direcția Investiții Școli, Spitale, în subordinea Directorului General

S-a votat organigrama de la Primăria Iași cu 21 de voturi! S-a înființat Direcția Investiții Școli, Spitale, în subordinea Directorului General

28 iun. 2024, 19:15,
BZI.ro, în Local

La Primăria Iași, a avut loc o nouă ședință, cu caracter extraordinar, astăzi, la ora 18.00. Astfel, s-a votat organigrama, iar prin negocierea de astăzi s-a înființat Direcția Investiții Școli, Spitale, în subordinea Directorului General, care va fi ocupată de către Răzvan Timofciuc, viceprimar.

Noua organigramă pentru angajații Primăriei Iași și instituțiile subordonate a fost acceptată într-o nouă ședință care a avut loc astăzi, 28.06.2024, de 21 dintre cei 27 de consilieri.

Astfel, prin noua organigramă, funcționarii din Primăria Iași primesc mai mulți bani la salarii și nu mai pleacă din funcții.

Trecerea acestei organigrame duce la creșterea salariilor pentru mai mulți angajați, iar aceștia vor primi în continuare bonusurile.

Reamimtim faptul că dimineață fusese respinsă organigrama, însă noua ședință care a avut loc astăzi, aceasta a fost acceptată.

Ce înseamnă trecere organigramei 

Votarea organigramei de către Consiliul Local Iași ajută angajații Primăriei Iași să primească mai mulți bani și nu vor pierde bonusurile. În contextul creșterii inflației și a prețurilor, această decizie reprezintă un ajutor pentru angajații municipalității.

Noua organigramă, prevedea desființarea a 32 de posturi de șef de Birou, multe dintre acestea urmând să fie transformate în Servicii. Având în vedere faptul că organigrama a trecut și a fost acceptată cu 21 din voturi, șefii își pot păstra funcțiile și fincționarii primesc salarii mai mari datorită noii trepte de salarizare.

Se înființează Direcția Investiţii Şcoli, Spitale în subordinea Directorului General

Se înființează Direcția Investiţii Şcoli, Spitale în subordinea Directorului General. Se înfiinţează funcţia publică de conducere de director executiv.
În subordinea Directorului executiv se înfinteaza Serviciul Investigii Şcoli, Spitale formată din funcţia public de conducere de Şef Serviciu gr. Îl şi 16 funcţii publice de execuţie :
– funcţia publică de execuţie de consilier Juridic principal(ID 470284) de la Serviciul Contencios,care se transformă în consilier gr. principal.

– funcţia publică de execuţie de consilier Juridic principal (ID 261801) de la Serviciul Contencios,care se transformă în consilier gr. principal.

– funcţia publică de execuţie de consilier Juridic superior (ID 261810) de la Serviciul Contencios, care se transformă în consilier gr. superior.

– funcţia publică de execuţie de consilier principalID 470294) de la Serviciul Legislaţie, Metodologie, Avize Legalitate.

– funcţia publică de execuţie de consilier achiziţii superior (ID 470294) de la Compartimentul Monitorizare Contracte, care se transformă în consilier asistent.

– funcţia publică de execuţie de consilier superior (ID 261652) de la Compartimentul Autorizare Reţele.

– funcţia public de execuţie de consilier superior (ID 261639) de la Serviciul Dezvoltare Urbană.

– funcţia publică de execuţie de consilier superior (ID 261811) de la Compartimentul Legile Proprietăţii.

– funcţia publică de execuţie de consilier asistent (ID 261680) de la Compartimentul Autorizare Reţele.

– funcţia public de execuţie de consilier principal (ID 470353) de la Serviciul Implementare Strategii.

– funcţia publică de execuţie de referent de specialitate (ID 261693) de la Serviciul Utilităti Publice care se transformă în inspector debutant.

Se înfiinţează următoarele funcţii publice:

– 2 funcţii publice de execuţie de consilier superior.

– o funcţie publicã de execuţie de inspector asistent.

– o funcţie public de execuţie de consilier asistent.

– o funcţie public de execuţie de inspector debutant.

 

Comentarii
  • Da, bravo, sa le mărească, la primărie chiar se muncește, merita salarii mari și să se mai angajeze oameni. Chirica chiar își face treabă la Iași. Felicitări d lui primar. O sa se scoată posturile la concurs și fiecare care vrea poate sa dea examen sa intre la primărie.

  • Cum pot sa îmi dau seama ce fumează Ramon? Vreau și eu !!

  • măi să fie

    Ce s-a întâmplat de la ședința de dimineață când organigrama a fost respinsă și până seara când a fost aprobată?

  • @Ramon.
    Esti narcoman?

  • Cruceanu de la PSD = prostul din CL . Are spații luate moca de la primărie și nu e în stare să-și plătească impozitele ( așa cum a spus primarul ) a primit aviz PUZ de la Chirica pentru blocuri pe CA ROSETTI împreună cu excrocul imobiliar Boca, primește bani de la Chirica pentru funcționarea Casei Studenților unde o face pe-a directorul și acum șantajează primarul cu votul grupului PSD pentru a-si negocia funcția de viceprimar . Asta e acest Cruceanu fost șef de galerie adus de Harabagiu la PSD care l-a făcut și director. Un porc de om ca și partenerul său de afaceri cu cauciucuri reșapate neisprăvitul de Balaniscu

  • Râșii de la PSD au vrut să-și bată joc iarăși de salariați să îi lase fără salarii. Acești pseudo consilieri își bat joc oricum de Iași și Ieșeni de 4 ani ne votând bugetul. Din păcate bătaia de joc a PSD va continua acest Cruceanu ca și Gavril deși stau cu mâna întinsă la primărie pentru a primi bani iată ca fac jocuri mizerabil împotriva salariaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *