Prima pagină » Titlurile zilei » S-a urcat beat la volanul unui BMW, a trecut pe roșu și a provocat un accident! Cine este „șmecherul” care și-a chemat amicii să-l susțină – FOTO, VIDEO

S-a urcat beat la volanul unui BMW, a trecut pe roșu și a provocat un accident! Cine este „șmecherul” care și-a chemat amicii să-l susțină – FOTO, VIDEO

02 mart. 2020, 04:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Scene incredibile la Iași. Un student care s-a urcat beat la volan s-a luat la harță după ce a provocat un accident. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a se aplana conflictul. Pentru isprava sa, tânărul s-a ales cu un dosar penal. Ancheta polițiștilor continuă pentru a se stabili întreaga situație de fapt

Un tânăr teribilist a provocat un scandal-monstru sâmbătă noapte. Bărbatul în vârstă de 23 de ani este student, iar sâmbătă, în jurul ore 22:00, se plimba prin oraș la volanul unui autoturism marca BMW. Beat fiind, în zona Nicolina a trecut pe roșu și a încercat să vireze la dreapta, însă mașina a scăpat de sub control și s-a izbit într-un alt autoturism.

„Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 despre faptul că în Nicolina a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Din câte se pare, accidentul s-a petrecut în fața unui polițist care se afla în timpul liber. Omul legii a observat că după accident dintr-o mașină iese fum. A mers să vadă ce s-a întâmplat și să dea o mână de ajutor. Unul dintre șoferii implicați prezenta halenă alcoolică, iar asta l-a făcut pe polițist să-și anunțe colegii. Între timp, la locul accidentului s-au adunat mai multe cunoștințe de-ale celor implicați. Un scandal în toată regula a izbucnit și a fost nevoie de intervenția jandarmilor și a mascaților.

Dosar penal

„Din primele verificări efectuate s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Podu Roș către Nicolina, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, încercând să vireze la dreapta. A pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului în vârstă de 36 de ani”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest. Tânărul care conducea autoturismul BMW avea o alcoolemie de 0,36 miligrame alcool pur în aerul expirat.

„În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au mai transmis reprezentanții IPJ Iași.

Sâmbătă seara, mai multe persoane au fost ridicate de la locul accidentului și conduse la Secția 6 de Poliție pentru audieri. Tânărul care a provocat tot scandalul se numește George Bărgăuanu. El a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere.

Nu a fost singurul bețiv din weekend

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit, pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Iași. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările continuă. Și polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iași au oprit, pentru control, pe raza municipiului Iași, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Iași.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *