Prima pagină » Titlurile zilei » S-a terminat cu șmecheria! Au fost percheziții la bătăușii din Țibana! Doi au fost arestați, al treilea stă ascuns de frică. Le-a pierit tupeul brusc

S-a terminat cu șmecheria! Au fost percheziții la bătăușii din Țibana! Doi au fost arestați, al treilea stă ascuns de frică. Le-a pierit tupeul brusc

20 sept. 2024, 02:00,
Lucian SAVA în Titlurile zilei

Bătăușii din Țibana au fost arestați. Doi dintre ei au ajuns în spatele gratiilor, iar al treilea a fost arestat în lipsă. În fața anchetatorilor, tupeul le-a dispărut brusc. Aceștia urmează să fie, cel mai probabil, trimiși în judecată, iar dacă vor fi găsiți vinovați, riscă să stea câțiva ani după gratii

Bătăușii de la Țibana au fost liniștiți de oamenii legii. După ce pe data de 13 septembrie l-au bătut cu bestialitate pe Gabi Preda, un tânăr din aceeași comună, cei trei indivizi au fost arestați. Polițiștii, sub coordonarea procurorilor, au descins în două locații. Astfel, pe 18 septembrie 2024, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au efectuat două percheziții domiciliare într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea  infracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice. În urma perchezițiilor și a probatoriului administrat, doi bărbați, din comuna Țibana, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul IPJ Iași.

Victima a fost bătută cu furcile

Procurorii ieșeni au făcut câteva precizări despre cele întâmplate la Țibana.

„În data de 13 septembrie 2024, lucrătorii de poliție au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că o persoană de gen masculin a fost agresată fizic în timp ce se afla într-o comună din județul Iași, iar ulterior a fost deposedată de suma de 1.380 de lei. Persoana vătămată și cei trei inculpați locuiesc în aceeași comună, din județul Iași, iar la data de 13 septembrie 2024, doi dintre cei din urmă s-au deplasat la locuința victimei pentru a discuta cu fratele celei din urmă despre o datorie pe care ar fi avut-o față de cei doi. În acest context, între victimă și inculpații anterior menționați ar fi avut loc un conflict verbal care, inițial, nu a escaladat. Ulterior, cei trei inculpați s-ar fi întâlnit cu persoana vătămată pe drumul public, iar pe fondul conflictului verbal preexistent ar fi lovit-o cu furcile în zona capului și corpului, provocându-i leziuni traumatice, a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 23-25 de zile de îngrijiri medicale, acțiuni prin care au și tulburat ordinea și liniștea publică”, a precizat procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Bătăușii din Țibana au fost arestați după percheziții

Nicu și Cosmin Florea au fot reținuți, iar ulterior au fost arestați pentru 30 de zile. Reținut pentru lovire și alte violențe a fost și un bărbat din Horlești. Ulterior, acesta a fost arestat pentru că a bătut și agresat o femeie.

„Admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, în dosarul de urmărire penală, în ceea ce îi privește pe inculpații FLOREA NICU și FLOREA ADRIAN-COSMIN. Dispune arestarea preventivă a inculpaților: 1. FLOREA Nicu, pentru săvârșirea infracțiunilor de: lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.09.2024 și până la data de 17.10.2024, inclusiv. 2. FLOREA Adrian-Cosmin, pentru săvârșirea infracțiunilor de: lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.09.2024 și până la data de 17.10.2024, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor de la Judecătoria Iași.

Pe numele lui Florea Gheorghe Constantin judecătorii au emis un mandat de arestare în lipsă. Iată că bătăușii din Țibana au fost arestați după percheziții, iar dacă vor fi găsiți vinovați, vor fi condamnați la închisoare.

Comentarii
  • Filonul nealterat al neamului romanesc se (mai) gaseste la tara 🙂 La oras, barbatii se penseaza, se epileaza, iar unii se rujeaza.

  • Sa supărat șeful de post alin caliu și i.a spart pe țigani 😜 sefu lui Gâtlan ia zis că vrea o petrecere cu lăutari că anul trecut…să curgă dedicațiile

  • Procurorii care întârzie soluționarea dosarelor penale ale primarului UAT Comuna Tibana, Gheorghe Rotaru vor avea probleme serioase. Inspectorii din cadrul Inspecției Judiciare s-au autosesizat în acest caz.

  • Justiție după cum bate vântul și după cum merg pilele. Ați mai auzit ceva de bătăușii din Uricani care au fost filmați snopind în bătaie în stradă un om de 65 ani? Sunt bine merci acasă continuând să se dea smecheri.

  • Toti marletii astia de felul acesta sunt smecheri pana ii salta POLITIA, dupa sunt mielusei sau fug ca soarecii si se ascund, uitand ca se dau smardoi de obicei.

    Acum se vor lua masuri impotriva lor, iar daca vor recidiva ii vor salta din nou, deci Politia de acolo a tacut si si-a facut treaba.

  • Acum 500 de ani!

    Preistoricii ăștia nu s-au adaptat, aceste sălbăticiuni trebuie închise evul mediu !

  • ce figuri ,,,, ce fete au …. de unde apar asemena specimene????? Cine i-0r facut ?????? Scaraotzchi………Castarti-i pe toti astia, ca din cauza ca se cred cu aia mare , faca de astea. CASTRATI-I !!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ce moace de țărani cocliți nespălați au…de ce justiție…trebuiau călcați în picioare și rupt toate în ei și se rezolva treaba.

  • Politia ar trebui sa ii stranga pe toti astia,,, se recunosc dupa fetele pe care le au…………… Astia treb uie stransi cu usa la propriu !!!!!!!!!!!!!

  • Creanminescu

    Scenariu posibil: In urma cu 6 luni, fratele celui batut a imprumutat o suma de bani de la unul dintre agresori pe care ulterior a refuzat sa o inapoieze. Satul sa fie dus cu zaharelul de genul „nu am azi, merg maine la nea Ilie sa lucrez si ce bani imi da, tii dau tie”, agresorul a mers sa isi recupereze banii cautandu-l acasa pe datornic. Fratele datornicului a inceput sa ii injure pe cei doi, acum agresori, adresandu-le urmatoarele „ma p*s pe voi uai, daca intrati in curte va f*t doi pari in cap, ia hai, roiu de aici ca va trag niste chicioare de va ia mama dracului”. Pagubitul a inteles ca nu are cu cine discuta asa ca impreuna cu prietenul sau a plecat spre casa.
    La cateva zile distanta, pagubitul se afla cu inca doi prieteni cand, il vede pe ulita principala a satului, in zona barului din sat pe fratele datornicului, cel care ii adresase injuriile, acesta din urma se lauda ca a vandut un vitel pe care „a luat bani buni”.
    Pagubitul, enervat de nonsalanta cu care fratele datornicului se lauda ca are bani si mai ales in urma conflictului verbal, a vazut negru in fata ochilor a pus mana pe furca cu care a intors fanul dimineata si de aici, nu mai stie nimic inafara de faptul ca prietenii sai cu care fusese la munca l-au sustinut si i s-au alaturat la randul lor cu furcile din caruta. Finalul povestii il arata pe cel agresat ca fiind victima, dar totusi el este victima propriilor sale alegeri.

    • Câte clase au ciomârtanii?
      Era vreunul treaz la momentul agresiunii?
      Există poliție, primărie, școală și biserică în comună?

  • Ce moace de țărani cocliți nespălați au…de ce justiție…trebuiau călcați în picioare și rupt toate în ei și se rezolva treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024