Prima pagină » Titlurile zilei » S-a strigat de bucurie la poarta Penitenciarului Iași. Adrian Corduneanu a fost eliberat. Cine este femeia care l-a așteptat de fiecare dată cu sufletul la gură? – FOTO/VIDEO

S-a strigat de bucurie la poarta Penitenciarului Iași. Adrian Corduneanu a fost eliberat. Cine este femeia care l-a așteptat de fiecare dată cu sufletul la gură? – FOTO/VIDEO

10 iun. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Adrian Corduneanu a fost eliberat. Beleaua, așa cum este cunoscut în lumea interlopă, a ieșit din penitenciar zilele trecute, după ce a petrecut în spatele gratiilor câteva luni. Magistrații ieșeni au considerat că acesta poate fi anchetat în arest la domiciliu. O femeie l-a așteptat de fiecare dată pe Adrian Corduneanu la poarta penitenciarului. Mama interlopului nu a lipsit la nicio eliberare a niciunuia dintre copii

„Admite cererea inculpatului Adrian Corduneanu și înlocuiește măsura arestării preventive, dispusă faţă de acesta, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei încheieri, măsura preventivă constând în obligația impusă inculpatului să nu părăsească imobilul unde locuiește. Dispune punerea în libertate a inculpatului Corduneanu Adrian de sub puterea mandatului de arestare preventivă, dacă nu este reținut sau arestat în altă cauză”, se arată în decizia magistraților ieșeni.

Adrian Corduneanu a fost eliberat din penitenciar

Adrian Corduneanu fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, complicitate la înșelăciune, spălare de bani prevăzută și camătă. Problemele s-au ținut lanț de interlop. În ultimele luni, acesta a fost „vizitat” de mai multe ori de mascați. Acum este anchetat pentru mai multe infracțiuni pe care le-ar fi comis. Pe lângă constituirea unui grup infracțional organizat, înșelăciune și camătă, el este anchetat și pentru șantaj. Problemele mai grave aveau să înceapă în luna noiembrie a anului trecut.

„La data de 23.11.2022, procurorii împreună cu polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 123 mandate de percheziție domiciliară, fiind vizate domiciliile şi imobilele deținute sau folosite de mai multe persoane fizice, precum şi sediile și punctele de lucru ale unor persoane juridice din municipiul București și judeţele Prahova, Brașov, Iași, Suceava, Botoșani, Tulcea, Constanța, Cluj, Timiș, Vrancea, Buzău, Bihor, Vâlcea, Dolj, Gorj, Sibiu, Bacău, Mureș și Sălaj, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, distrugere și favorizare a făptuitorului.

În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2018, a fost constituit, la nivel național, un grup infracțional organizat care a avut ca scop comiterea, în principal, a unor infracțiuni de șantaj. Membrii grupului au urmărit să împiedice extinderea sălilor de jocuri de noroc concurente celor administrare de aceștia și să reprime tentativele altor membri ai lumii interlope de a prelua controlul asupra sălilor aparținând grupului. În acest scop, a fost creată o structură de forță care a fost folosită pentru a împiedica anumiți clienți care realizau câștiguri însemnate să intre în posesia acestora. Această structură a asigurat funcționarea la nivel național a unui sistem coercitiv ilegal care era menit să împiedice clienții care generau probleme să revină în sălile de joc aparținând grupului infracțional organizat și să recupereze rapid de la aceștia prejudiciile aduse bunurilor din localuri”, au transmis atunci autoritățile.

Iată că Adrian Corduneanu a fost eliberat din penitenciar, dar va sta o vreme în arest la domiciliu.

Comentarii
  • George Cristian Timofte, om de afaceri iesean

    Foarte bine. O decizie corecta! Bravo domnilor judecatori! Toata stima. Adrian e un om de nota 11, a ajutat multi oameni, chiar foarte multi, a facut numai bine. Cine nu il cunoaste, ciocul mic va rog. Fara el multi oameni ar fi intrat in saracie sau belele. Justitia romana e DREAPTA, CORECTA SI II PASA DE POPOR! Sper sa vi se dubleze pensiile speciale. Vrem DREPTATE! FARA ACEST CLAN IASUL AR FI IN SARACIE SI UITAT PE HARTA TARII! BRAVO POPOR ROMAN.

  • Fan sustinator admirator

    Acest individ a dat loc la oameni unde sa steie……… . A cumpar apartamente la sarmani………. A salvat de la sinucidere cetateni……………Dandule bani………… A facut multe fapte civile…… ….. Las vota ca presedinte……….. Sa avem asa presedinte ar ajunge Romania cia mai buna tara din Europa……….. De ce nu gandideaza la alegeri? Cetatentii cred ca lar vota in numar mare…………..

  • Abea aștept să se adune postacii și sa citesc comentariile

  • Pregătiți celula,vine iar curând ,un animal mare prost cu căcat in cap.

  • Mos Nicolae!

    Felicitări judecătorilor!Acest om este un exemplu pentru copiii acestei tați .S-a făcut dreptate!
    P.s:SA MA KAC PE JUSTITIA PU.LII

  • Ai di capu’ meu 🤢 De ce permitem existenta unor astfel de scursuri? 🙄 Astia trebuie trimisi pe front, in linia intai.

  • Nişte ţigani. Pardon, romi. Care fac pe …haiducii. Nu că ar şti ce sunt haiducii. :)))

  • A luat licenta la facultate si l-au asteptat rudele sa-l felicite

  • Adriane este atat de smecher incat la anii tai esti satul de puscarie. Tine minte ce iti spun eu ba cioara ce esti: un smecher adevarat nu face niciodata puscarie!!!

  • Eugen de pe independentei

    Adrian tot un sclavete prost ai ramas si tu si botoasa de Ramona

  • Ce naiba caută homalaul ăla de ababei )))ăla este un gunoi ordinar care fura telefoanele copiilor se baga că chiloții in cur

  • Justiție, nu glumă !

  • Ababei si Marita vedete internationale :)))) 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Bucurie mare

    Felicitari judecatoriei iesene si statului in roman, in sfarsit se face ceva in tara asta, de la revolutie pana acum mi-am pierdut speranta, dar cu aceasta eliberare a binefacatorului Adrian Corduneanu simt ca suntem pe drumul cel bun. Un domn milos, cu stima si respect de sine, in fiecare duminica se trezea la ora 9 sa dea hainute si mancare copiilor nevoiasi din tot judetul, era prezent la fiecare slujba si nu rata niciodata ocazia sa ajute pana si oamenii in varsta din biserica, asa da, Romania s-a trezit!

  • Iaca șmecherie să ieși a 100 oară din pușcărie , țigăneală , manele , cretineală și bășini , bucurațivă că nu stă mult liber sifonul , a dat in gît sifonarul tot ce a putut să fie el liber și să intre alți cu alte fapte

  • asta interlop care sifoneaza la garda.. mare stire.. un cacat a iesit din puscarie ca face gainarii :)))

  • Adrian Beleaua Power

  • A ieșit sifonul și l-a lăsat singur pe Vandame în celulă, de ieri plânge încontinuu țiganul că nu mai are pe cine babardi.

  • a găsit diamatul roz cam lărgit

  • Avocat George Agache, 58 de ani, iesean

    Un om de EXCEPTIE complet nevinovat. Totul e o mascarada politica. Am lucrat cu el mai mult de 10 ani pentru dezvoltarea mai multor afaceri in Iasi. Totul a mers perfect. Nu e nimic adevarat referitor la faptele savarsite. Il sustin si sunt langa el!

  • Costel Curduneanu

    De ce stergeti comentariile ? Lasati steroidu cu placa in gura!

  • Geta avocata

    Este o cioara foarte buna, pardon om! Ramona are gaozul cat caldarea. Marian esti rupt de puscarie

  • Va salutam Din Canberra

    NUMAI DORIȚI RĂU LA ALȚII SA VA ARDĂ FOCUL CARE SUNTEȚI DUȘMĂNOȘI……. ONLY GOD CANT JUDGE

  • l-A ASTEPTAT PUROIULIN SINGE CARE A FATAT NISTE EXCREMENTE NECESARE PULITICIENILOR MOOOISTI IESENI…

  • Masa cred ca e multumita,toti puradeii ei sunt niste oameni impliniti tot au cunoscut puscaria :))Intrebarea e ce justitie avem in Romania?Domnii magistrati care au considerat ca infractorul asta poate fi lasa acasa au buzunarele pline sunt fericiti…momentan!

  • Mare realizare, n-am ce spune! Daca esti smecher pleci acasa dupa prina chemare la politie, nu dupa cateva luni timp in care s-au strans toate probele si nu mai au chef sa te tina pe banii statului.

  • Grasul cu palarie alba nu-i avocatul bernic? Parca era cazat la garsoniera in loc cu marar si patrunjel.

  • Să se audă manele

    Acuși o sa duduie din nou C.A.Rosetti, Marta și Strada Brândușa de manele.

  • Justiția a facut dreptate din nou! Felicitări.

  • Lindicul steroizat revine.

  • Gangal Power

    Anabolizatu homosexual a ieșit la plimbător

  • CATALIN todirascu

    Buna, de diamantul maro știe cineva ceva?

  • Express stăpînul diamantului roz

    Păi a mai venit pe la mine la București iar am mai făcut-o poștă eu cu tovarășii și am pus-o la produs ca data trecută că cică are bărbatu la bulău și-i trebuie bani să-l scoată , Da nu mai e bună purceaua roz , e puturoasă și haladită cu kilometrajul rupt

  • Scursurile societatii

  • Țigani borati viva Antonescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *