Prima pagină » Sport » S-a stabilit unde se va juca meciul de Fed Cup România – Italia. „Le așteptăm din nou acasă pe fetele extraordinare”
S-a stabilit unde se va juca meciul de Fed Cup România - Italia.

S-a stabilit unde se va juca meciul de Fed Cup România – Italia. „Le așteptăm din nou acasă pe fetele extraordinare”

19 feb. 2021, 02:00,
în Sport

Meciul echipei feminine a României cu Italia, din play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, noul nume sub care se desfășoară Fed Cup, se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în perioada 16-17 aprilie, informează, miercuri, Federația Română de Tenis pe site-ul său oficial.

„Federația Română de Tenis anunță locul de desfășurare a întâlnirii din Billie Jean King Cup by BNP Paribas (noul nume sub care se desfășoară Fed Cup by BNP Paribas) dintre România și Italia, din 16 și 17 aprilie 2021, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale. Astfel, pentru acest meci, echipa României revine în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte importante întâlniri ale echipei noastre de Fed Cup, în 2016, cu Cehia și Germania, în 2018, cu Canada și Elveția, și, în 2020, cu Rusia”, se arată pe site-ul citat.

Întâlnirea dintre România și Italia a fost programată inițial anul trecut, în perioada 17-18 aprilie 2020, dar a fost amânată în contextul pandemiei de COVID-19. Echipa care va câștiga acest meci va juca în continuare în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup by BNP Paribas.

Primarul Emil Boc a lansat invitația oficială pentru echipa de Fed Cup România

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că așteaptă din nou să vadă meciuri memorabile ale echipei naționale de tenis a României.

„Le așteptăm din nou acasă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe fetele extraordinare din echipa de Fed Cup a României. Va fi pentru a 6-a oară în ultimii 5 ani când găzduim această competiție de nivel înalt, acum sub numele Billie Jean King Cup. Ne pregătim, așadar, de noi meciuri de tenis memorabile la Cluj și sperăm să putem susține naționala cu toată forța noastră chiar din tribune! Hai România!”, a afirmat Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *