Prima pagină » Economic Local » S-a stabilit firma care va reabilita grădinița din Târgu Frumos! Contractul este de aproape 500.000 de euro
S-a stabilit firma care va reabilita grădinița din Târgu Frumos! Contractul este de aproape 500.000 de euro

S-a stabilit firma care va reabilita grădinița din Târgu Frumos! Contractul este de aproape 500.000 de euro

24 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Recent, Primăria Târgu Frumos a finalizat licitația pentru realizarea lucrărilor de modernizare și extindere a Grădiniței nr.1, de pe strada Petru Rareș, nr. 13. Procedura a fost câștigată de către Asocierea Stasform Consult SRL (Vaslui) – Compassarch SRL (Cluj), cu o ofertă financiară de 2.523.833 lei, fără TVA, aproape 500.000 de euro. Oferta a fost cu aproape 1 milion de lei mai mică față de estimarea bugetară. Investiția beneficiază de suportul fondurilor europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 Axa Prioritară 10 – „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale”.

„Implementarea proiectului propus vizează reabilitarea, modernizarea și extinderea Grădiniței cu program prelungit nr. 1. Prin intermediul acestor acțiuni se vor asigura condiții optime de desfășurare a actului educațional la standarde europene și în concordanță cu legislația în vigoare. Totodată, rezultatele așteptate vizează asigurarea de condiții optime de pregătire a preșcolarilor, șanse egale, dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare, iar cadrelor didactice un mediu de lucru plăcut, baza logistică modernă și posibilitatea de a se exprima într-un cadru favorabil dezvoltării personale și profesionale a școlarilor”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
25 iulie 2024
25 iulie 2024