Prima pagină » Economic Local » S-a stabilit câștigătorul concursului de la Proiecte Europene! Poate începe serviciul la Primăria Iași
S-a stabilit câștigătorul concursului de la Proiecte Europene! Poate începe serviciul la Primăria Iași

S-a stabilit câștigătorul concursului de la Proiecte Europene! Poate începe serviciul la Primăria Iași

19 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, Primăria Iași a organizat un concurs pentru ocuparea postului de inspector de specialitate la Serviciul Monitorizarea Implementării și Postimplementării Proiectelor Europene. În urma selecției dosarelor, au fost admiși Bogdan-Alexandru Nicoreac și Marius-Iulian Roșu. Concursul a fost câștigat de al doilea candidat, cu un scor final de 72.49 puncte.

„Studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de licență științe inginerești – ingineria autovehiculelor, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de inspector de specialitate grad I, de minimum 4 ani”, sunt condițiile cerute de instituție.

Interviul va fi susținut în maximum patru zile de la publicarea rezultatelor la proba scrisă. Printre atribuțiile postului se numără monitorizarea proiectelor pentru o perioadă de 5 ani de la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *