Prima pagină » Titlurile zilei » S-a schimbat șeful de la DSP Iași! Paznicul i-a luat locul Corinei Gîscă: „La director nu se intră chiar așa” – FOTO

S-a schimbat șeful de la DSP Iași! Paznicul i-a luat locul Corinei Gîscă: „La director nu se intră chiar așa” – FOTO

10 nov. 2023, 02:00, 16 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Iași are un nou director. De când dr. Corina Gîscă nu este niciodată de găsit în sediul instituției, se pare că paznicul i-a luat locul. Acesta își depășește atribuțiile, el fiind cel care stabilește dacă cineva poate sau nu vorbi cu directorul instituției sau cu orice alt angajat

Dr. Corina Gîscă este, de mai bine de un an, la conducerea DSP Iași, dar nu este niciodată de găsit la sediul instituției. Astfel, ieșenii care se adresează Direcției de Sănătate Publică trebuie să aibă de-a face cu obrăznicia agentului de securitate care pare că taie și spânzură în instituție, de parcă ar fi la el acasă.

Pentru a-și vedea rezolvate problemele, ieșenii trebuie să facă un adevărat circ în sediul DSP, pentru că paznicul nici nu îi bagă în seamă și în niciun caz nu ajung să discute cu un angajat abilitat. Așa a stat situația și în cazul Alexandrei B. și al Elisabetei Ciorap, care au sesizat umilința prin care au trecut la DSP Iași reporterilor BZI.

Paznicul i-a luat locul Corinei Gîscă! Directorul DSP Iași nu este niciodată de găsit

o imagine cu paznicul DSP Iasi

Pentru a-și vedea rezolvate problemele, ieșenii trebuie să facă un adevărat circ în sediul DSP

Alexandra B. a primit, recent, un mesaj din partea Corona Forms, precum că ar fi negativă la un test Covid pe care nu l-a efectuat niciodată. Nedumerită și îngrijorată de această situație, a adresat, vineri, 2 noiembrie 2023, o cerere către DSP Iași, pentru a afla cine s-a folosit de datele sale cu caracter personal.

Deoarece în decurs de aproape o săptămână nu a primit niciun răspuns, joi, 9 noiembrie 2023, în jurul orei 10.30, Alexandra B. s-a prezentat la sediul DPS, pentru a discuta cu directorul instituției, dr. Corina Gîscă. Acest lucru nu a fost posibil, deoarece, așa cum se întâmplă mai mereu, dr. Corina Gîscă nu era la DSP. Astfel, Alexandra B. a fost nevoită să ducă o adevărată muncă de convingere cu agentul de securitate, pentru a putea discuta cu juristul DSP Iași, Vasile Rusu. În cele ce urmează, redăm discuția dintre Alexandra B. și agentul de securitate al DSP Iași.

„Alexandra B: Am făcut o cerere și vreau să știu și eu ce se întâmplă cu ea?

Paznic: Cerere pentru?

Alexandra B: Am primit un e-mail de la Corona Forms.

Paznic: Unde ați făcut testul, la noi, la DSP?

Alexandra B: Da, am făcut cererea la doamna Gîscă.

Paznic: Și nu ați primit niciun răspuns?

Alexandra B: Vreau să știu rezultatul, ca să pot să merg mai departe.

Paznic: Purtătorul de cuvânt nu este.

Alexandra B: Eu nu vreau să vorbesc cu purtătorul de cuvânt, cu directorul vreau să vorbesc.

Paznic: În cazul ăsta trebuie să vă înscrieți în audiență.

Alexandra B: Am o săptămână de când am făcut cererea. Doamna director este?

Paznic: Momentan nu.

Alexandra B: Nu are program astăzi?

Paznic: Are program, dar nu stă numai aici, are ședințe, credeți că directorul stă aici.

Alexandra B: Și ce pot să fac să rezolv această problemă?

Paznic: Un asemenea caz nu am mai întâlnit!”.

Paznicul din cadrul DSP Iași, care nici măcar nu poartă ecuson pentru a putea fi identificat, pune tot felul de întrebări indiscrete, de parcă oricine este obligat să-și expună întreaga viață și toate problemele în fața unei persoane fără nicio abilitare.

DSP Iasi

Reporterii BZI au sunat-o pe dr. Corina Gîscă, pentru a obține un punct de vedere, acesta nu a putut fi însă contactată

Elisabeta Ciorap: „Doar cu scandal se poate face treabă”

 Corina Gisca

Dr. Corina Gîscă este  de mai bine de un an la conducerea DSP Iași, dar nu este niciodată de găsit la sediul instituției

Nu doar Alexandra B. s-a lovit de indolența și impertinența angajaților DSP Iași. Elisabeta Ciorap a fost nevoită să facă un întreg scandal pentru a depune o cerere la DSP Iași. În tot acest timp, agentul de securitate s-a angrenat într-o serie de discuții cu caracter personal.

„Miercurea trecută (n.r. – 1 noiembrie 2023) am fost la DSP Iași să depun o cerere și mi s-a spus că doamna care lucrează la registratură este în concediu până luni (n.r. – 6 noiembrie 2023). Am zis că o să revin miercuri. Astăzi (n.r. – 8 noiembrie 2023), când am mers din nou la DSP, aceeași poveste, că angajata este în concediu. Am făcut panaramă și scandal, iar după zece minute a venit o doamnă și mi-a înregistrat cererea, deci doar cu scandal se poate face treabă.

S-au dat câteva telefoane ca să vină angajata, până la urmă a venit de afară, dacă nu o fi ieșit de prin spate, de pe undeva. În plus, cât timp am așteptat acolo, un domn de la pază stătea la cafea și m-a întrebat unde lucrez, dacă vreau să plec din țară, îmi puneau tot felul de întrebări manevră, ca să știe ei cum să mă ia, își bat joc de noi”, a declarat Elisabeta Ciorap.

Reporterii BZI au sunat-o pe dr. Corina Gîscă, pentru a obține un punct de vedere, însă acesta nu a putut fi contactată. Văzând aceasta, în jurul orei 15.00, reporterii BZI s-au deplasat la sediul DSP. S-au lovit de aceeași atitudine a agentului de securitate, care le-a declarat că dr. Corina Gîscă nu este în sediu.

„Doamna director nu este. La director nu se intră chiar așa”, a declarat agentul de securitate care nici măcar nu s-a deranjat să se ridice de pe scaun. Se pare că paznicul i-a luat locul Corinei Gîscă, din moment ce acesta își permite să fie atât de obraznic cu oricine pășește în sediul DSP Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Madama asta a ajuns relațiilor extrem de apropiate cu Vasile Cepoi care pe filiera PSD a reușit să o impună in locul său. Acum de când s-a înhăitat cu manajera de la sfanta Maria gratie bărbosului Indre, s-a șmecherit, începe ușor,ușor să copie comportamentul zăludei bioinginerei .

  • Are fata de onyflayns !

  • … de gasca…pe banii nostri

  • Aceasta este societatea capitalistă.
    Cetățeanul de rând NU există decât la vot iar după vot un păduche ce trebuie alungat permanent.

  • Gîsca &Alinuța Plugaru

    Gîsca și Alinuța Plugaru Bioinginera satisfac mulți bărbați bine și sunt foarte obosite !!au nevoie de vacante ,relaxare…..

  • Milfeta Gisca

    Milfeta Gîscă va fi și senatoare ,poate și Ministru al Sănătății…este o profesionista …prefera bărbații bătrâni…

  • Doamna lucrează de acasă.
    Cică este în ședințe.
    Nimeni nu-i controlează.
    Stau și dorm acasă.

  • Pana la sef te mananca prostii astia de la intrare. Asa e peste tot. Da-i spaga si intri unde ai nevoie.

  • Eternul paznic…..La siraj sunt doi haidamaci, superambracati cu uniforme de razboi, foarte importanti, vorbesc tare, au mers de gangsteri si ii apostrofeaza pe toti cei care nu le respecta ordinile. Alo, sefii, daca mai sunteti pe acolo, spuneti-le ca ei sunt doar paznici si ca au obligatia sa fie respectuosi.

  • De aceeasi calitate e si Ministerul sanatatii!Directiile sanitare reprezinta MS in teritoriu.Ma ia cu greata de dimineata!

  • Pana la urma, acel domn isi indeplinesti obligatiile din fisa postului, nu e aceasta problema. Daca la voi acasa sunteti de acord sa intre cine vrea, cand vrea… e casa voastra. Problema sunt aceasta natie de bugetari care sunt platiti degeaba. Ori nu sunt la serviciu, ori degeaba sunt, ca nu se ocupa de absolut nimic.

  • Cu cat e un om mai marunt, cu atat mai mult isi da importanta.

  • Ce femeie frumoasa! Chip senin si privire inteligenta!

  • Paznicul nu e la firma aia care nu a plătit un leu la casa de pensii pentru un salariat? Câte ore face el? Eu zic ca este în fiecare zi. Mai este unul în Tudor un coleg ca el. Face 330 de ore. Alooo I T M-ul dormiți. B Z I mergeți si verificați cu ochii pana la acte. Succes!

  • Și Motănelul a intrat în călduri la vederea Gâștei.

  • Paznicul trebuie linsat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024