Prima pagină » Cultural » S-a logodit Iulia Vântur cu Salman Khan?„Au cerut binecuvântarea lui Dalai Lama. S-a observat inelul”

S-a logodit Iulia Vântur cu Salman Khan?„Au cerut binecuvântarea lui Dalai Lama. S-a observat inelul”

28 iun. 2024, 11:23,
BZI.ro, în Cultural

Mai multe detalii din mediul online au dat de înțeles faptul că Iulia Vântur s-a logodit cu Salman Khan. Iulia Vântur a părăsit România acum mai bine de 10 ani pentru a-și construi o carieră în India. Acolo, a cunoscut un succes fulminant, devenind o artistă extrem de populară și apreciată.

Pe lângă cariera artistică de succes, Iulia Vântur se bucură și de o viață personală împlinită. Deși discreți în ceea ce privește relația lor, ea și Salman Khan formează un cuplu de mai mulți ani. Recent, cei doi au participat împreună la o nuntă, unde Iulia a atras toate privirile cu un accesoriu special.

S-a logodit Iulia Vântur cu Salman Khan?

Deși Iulia Vântur și Salman Khan sunt un cuplu de mulți ani, au ales să își păstreze relația discretă. Totuși, recent, au făcut o excepție, participând împreună la nunta fiului celui mai bun prieten al lui Salman Khan.

Iulia Vântur și Salman Khan au participat recent la o nuntă, unde au atras toate privirile. Un detaliu care a stârnit multe discuții a fost inelul purtat de Iulia Vântur, care a stârnit suspiciuni legate de o posibilă logodnă. Simona Kumar, o româncă stabilită în India, a venit cu o posibilă explicație în acest caz.

Simona Kumar, o româncă stabilită în India, a comentat recent speculațiile legate de un inel purtat de Iulia Vântur la o nuntă, care a stârnit zvonuri despre o posibilă logodnă cu Salman Khan.

Deși de-a lungul timpului au apărut diverse informații despre această bijuterie, detaliile concrete nu au fost niciodată făcute publice. Simona Kumar menționează că povestea inelului a pornit în august 2016, când Salman Khan și Iulia Vântur au vizitat Dalai Lama pentru a primi binecuvântarea sa.

Inelul purtat de Iulia Vântur a stârnit multe speculații

Inelul purtat de Iulia Vântur la nuntă a stârnit cu siguranță multe speculații despre o posibilă logodnă cu Salman Khan. Totuși, este important de subliniat că niciunul dintre cei doi nu a făcut vreo declarație oficială cu privire la acest subiect.

„După cum știm, pe data de 23 iunie, Iulia a participat, bineînțeles că a fost și Salman Khan, au participat la nunta lui Sonakshi Sinha și celebrul Zaheer Iqbal, fiul prietenului cel mai bun al lui Salman Khan(…)

La degetul ei s-a observat inelul de logodnă, nu știu dacă a văzut toată lumea. Despre acest inel au mai fost zvonuri, dar nu l-am văzut până acum. Zvonurile au început din august 2016, când Iulia și Salman Khan au mers împreună în Tibet și au cerut binecuvântarea lui Dalai Lama.

Nu pot să spun 100%, dar acel inel pare a fi un inel de logodnă. Deocamdată nu s-a scris nimic despre acest inel”, a declarat Simona Kumar, o româncă stabilită în India, pentru un show TV, potrivit Spynews.ro.

După ultima apariție a celor doi, tot mai multe persoane au tras concluzia că Iulia Vântur s-a logodit cu Salman Khan. Până acum niciunul din cei doi nu au infirmat sau confirmat zvonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *