Prima pagină » Cancan » S-a iubit Teo Trandafir cu Mircea Badea? Ce a răspuns prezentatoarea

S-a iubit Teo Trandafir cu Mircea Badea? Ce a răspuns prezentatoarea

18 nov. 2020, 10:38,
în Cancan

S-a iubit Teo Trandafir cu Mircea Badea? Aceasta întrebare i-a măcinat pe mulți fani ai celor doi pentru o lungă perioadă de timp. Faimoșii prezentatori au format un cuplu din punct de vedere profesional timp de mai mulți ani. La un moment dat au apărut tot felul de zvonuri că aceștia ar forma un cuplu și în afara platourilor de filmare.

După mai mulți ani prezentatoarea de la Kanal D a spus adevărul pentru a elucida misterul.

S-a iubit Teo Trandafir cu Mircea Badea?

Teo Trandafir și-a obișnuit fanii cu un stil extrem de sincer, așa că nu este de mirare faptul că prezentatoarea de la Kanal D dă totul pe față, ori de câte ori are ocazia. Întrebată de noua ei colega, Denise Rifai, dacă l-a văzut vreodată pe Mircea Badea ca pe un posibil iubit, Teo Trandafir a oferit un răspuns surprinzător.

„Niciodată! Era și o diferență foarte mare de vârstă între noi, era minor când l-am cunoscut. La vremea respectivă, când l-am cunoscut, mi s-a dat în brațe un format, eu venind de la radio. Și am zis, bine, dar cum fac eu un format despre care habar nu am. Eu făcusem radio toată viața, iar pe Badea nu puteam conta, pentru că nu mai lucra pentru ei. Le-am zis că trebuie să-l aducă pe Badea înapoi și om vedea ce-om face.

Și de acolo am pornit-o, doi apucați, iar râsul a început într-o bună zi când făceam Bursa locurilor de muncă, în 1994 – 1995, când o societate comercială angaja lucrători bohroverchist, n-am să uit niciodată în viață mea. Mircea m-a întrebat ce o fi aia „lucrători bohroverchist” și am râs cam trei ore. Am râs, în condițiile în care nu toate știrile erau de amuzat. Și am ținut-o așa, până ne-a chemat pe amândoi Radu Coșarcă și ne-a spus: Râdeți că doi cretini, râdeți aiurea, o să vă dau afară! Noi numai când auzeam repetiția verbului „a râde”, mai rău de montam și încercam să ne gândim la ceva rău.

Apoi ne-a întrebat: Bă, gata! Are cineva vreo întrebare de pus? Și-l văd pe Mircea: Da, eu aș dori să întreb ceva. Iertați-mă, vă rog, la câte zile vă spălați pe cap?

Ăsta a fost pentru mine unul dintre cele mai greu de depășit momente din viața mea, pentru că am crezut că râd până leșin”, a răspuns Teo Trandafir, în direct la Kanal D.

Teo Trandafir a făcut publică o înregistrare cu ea și Mircea Badea din 1998

Teo Trandafir nu s-a iubit cu Mircea Badea niciodată, însă pe cei doi îi leagă o prietenie extrem de veche. Teo Trandafir a postat pe Instagram o înregistrare veche de 21 de ani, în care apare alături de Mircea Badea.

Înregistrarea îi prezinta pe Teo Trandafir și Mircea Badea în timp ce canta o melodie – „Carolina”. „Carolina de Nord, desigur. Acum 21 de ani, eram deja prieteni de șase.  #scriindistorie #oaltaviata •mirceabadeareal”, este mesajul scris de Teo Trandafir în dreptul postării. „Aici eram deja la Antena, prestaserăm ani buni la Tele 7 ABC…”, a adăugat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *