S-a întors acasă Gheorghe Celmare, supraviețuitorul accidentului cumplit din Păcurari, comis de șoferița criminală! Angajatul de la Citadin trebuie să respecte un program lung de recuperare: „Starea lui este stabilă, se poate deplasa” (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

12 nov. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Gheorghe Celmare, muncitorul Citadin care a fost grav rănit în accidentul din Păcurari, a fost externat din spital, starea sa de sănătate fiind stabilă. Bărbatul beneficiază în continuare de concediu medical, fiind în perioada de recuperare

Gheorghe Celmare, muncitorul de la Citadin care s-a numărat printre victimele accidentului din Păcurari, din apropierea Pasajului „Octav Băncilă”, din noaptea de 16 spre 17 iunie 2022, a scăpat cu viață în mod miraculos. În accident au fost implicați 8 muncitori de la Citadin S.A, firma de asfaltări a Primăriei Iași, din care au rezultat 4 morți, 3 răniți și o persoană ce a scăpat nevătămată din masacrul din Păcurari. Recent, unul dintre supraviețuitori a fost externat după mai multe luni de spitalizare.

Gheorghe Celmare, muncitorul de la Citadin, grav rănit în accidentul din Păcurari, a fost externat!

În noaptea de 16 spre 17 iunie 2022, în Păcurari, în apropiere de Pasajul „Octav Băncilă”, a avut loc un adevărat masacru, în urma căruia și-au pierdut viața 4 muncitori din cadrul companiei Citadin S.A., iar 3 alți au fost grav răniți. Accidentul a fost produs de Iuliana Ghervase, în vârstă de 39 de ani, care s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Autoturismul condus de șoferiță rula cu o viteză peste limita legală, lovind din plin echipa Citadin, care efectua reperații în zonă.

Dintre cei 3 răniți, Gheorghe Celmare a necesitat intervenții medicale complexe din cauza traumelor suferite. Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost inițial internat la Clinica IV Chirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe „Sfântul Spiridon” Iaşi, după care a fost transferat la București, la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Secția Ortopedie, la Terapie Intensivă.

„Colegul nostru, Gheorghe Celmare, a fost externat din spital. Starea lui este stabilă, se poate deplasa. Acum se află în perioada de recuperare medicală. Dumnealui este în concediu medical. Suntem în permanență în contact cu el”, a precizat Marius Ionescu, director general al Citadin.

Directorul Marius Ionescu: „Pe toată perioada recuperării îl vom susține financiar”

Gheorghe Celmare era angajat doar de o lună la Citadin S.A. când s-a întâmplat teribilul accident în care au fost implicați 8 angajați ai companiei. Cu toate acestea, conducerea Citadin a precizat că îl va susține financiar pe toată perioada recuperării.

„Pe toată perioada recuperării îl vom susține financiar, fiind angajatul societății”, a precizat directorul Citadin. Totodată, au fost acordate ajutoare tuturor familiilor victimelor din accidentul din Păcurari. „I-am ajutat din punct de vedere financiar. Le-am dat suficient cât să acopere cheltuielile de înmormântare, plus asigurările pe care le avem la noi, în societate”, a mai spus Marius Ionescu, după producerea masacrului din Păcurari.

Reamintim că în urma accidentului din Păcurari, din noaptea de 16 spre 17 iunie 2022, și-au pierdut viața 4 angajați ai Citadin S.A.: inginerul Ciprian Duca, Ion Cojocaru, Alexandru Bounegru și Gheorghe Șutacu. Alți trei au necesitat îngrijire medicală, fiind vorba și de șeful de echipă, Ion Ivanciu, care este angajat în cadrul companiei de 31 de ani. Acesta a fost internat la Clinica de Ortopedie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”.

Grav rănit a fost și Cristian Acasandrei, în vârstă de numai 31 de ani, dar el a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași. Cel mai grav caz a fost al muncitorului Gheorghe Celmare.

Comentarii
  • Nu le-ar fii un pic rușine, cati banii ați dat Domnule Director ,ave-ti ideie cam cât costa în zilele astea o mormantare? Cu 10 000de lei crezi ca se inmormanteaza un om astăzi? Sa va fie rușine maxima. De la început ma tot surprinde-ti cu nesimțirea extraordinara pe care o aveți….cum ca muncitorii erau bine puși la punct în termen de siguranță,acum ca ați susținut familie financiar tot ce a ținut de inmormantare,țin sa va anunț ca tot ce a ținut de înmormântare a costat aproape de 10 ori mai mult ,Rușine sa va fie ,ca și din cauza voastră au murit acești oameni nevinovati!

  • Multă sănătate, recuperare ușoară și sa vi se facă dreptate!

  • Rușine nu a sa le fie ..nu știu ei ce este..sa treacă și ei prin ceia ce a trecut acele familii și copii lor …Acei copii care și-au îmormântat părintele duc durerea și suferinta in sufletul lor zi de zi ..a-ți ajutat familie? Ati vorbit cu familie celor care au murit și din cauza voastră?Eu va spun sigur ca NU.

  • lasa ca vin despagubirile, vin sutele de milioane, depide cat ii jumulesc si avocatii, macar 30%.
    Iauzi la prostaletele ala, cica ce sa faca cu o suta de milioane la o inmormantare…Ba esti prost? se face inmormantare si 2000 si cu 3000 cu cu 5000 aia care ii da de la casa de pensii ca ajutor de inmormantare Poti sa faci cu 200 de milioane daca faci a fala . Asa ca nu mai manca kkt degeaba. A fost o suma suficienta plus ajutor de la casa de pensii, chiar fastuos .

  • Fierarul din Cozmesti

    Betivanca aia care spunea ca nu ea a condus in momentul producerii accidentului ! O handicapata penala care pune familia la grea suferinta , neputand intretine familia o singura persoana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *