Prima pagină » Local » S-a împlinit un an de la moartea lui Ștefănel Roman, băiatul care s-a electrocutat după ce a căzut de pe o pasarelă pietonală din zona Manta Roșie! Familia cere daune morale de 3,35 milioane de euro: „Fiecare secundă, minut, oră, zi, lună e plină de durere și dor de tine!” – FOTO

S-a împlinit un an de la moartea lui Ștefănel Roman, băiatul care s-a electrocutat după ce a căzut de pe o pasarelă pietonală din zona Manta Roșie! Familia cere daune morale de 3,35 milioane de euro: „Fiecare secundă, minut, oră, zi, lună e plină de durere și dor de tine!” – FOTO

03 apr. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Marți, 2 aprilie 2024, s-a împlinit un an de la moartea lui Ștefănel Roman, băiatul care s-a electrocutat după ce a căzut de pe o pasarelă pietonală din zona Manta Roșie, Iași. Familia acestuia a dat în judecată atât Spitalul de Copii „Sf. Maria” Iași, cât și medicul Sidonia Susanu.

La un an de la moartea lui Ștefănel Roman, sora băiatului a transmis un mesaj dureros: „Mi-e dor să îți văd chipul plin de speranță și iubire sinceră”

Viața lui Ștefănel Roman, un adolescent în vârstă de 16 ani, din localitatea Pietrărie, Bârnova, județul Iași, a luat o întorsătură neașteptată în data de 10 februarie 2023, când a alunecat de pe o pasarelă pietonală din zona Manta Roșie. Băiatul a căzut, mai întâi, pe firele electrice, iar mai apoi pe locomotivă, suferind arsuri de gradul III pe circa 80 la sută din suprafața corpului, care i-au adus sfârșitul într-un final. La un an de la tragedie, Silvia Bîrzu, sora lui Ștefănel Roman, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emoționant.

„Un an fără tine…prea repede a trecut timpul…fiecare secundă, minut, oră, zi, lună e plină de durere și dor de tine Coco!  Mi-e dor de ochii tăi sinceri, de zâmbetul tău inocent, de glasul tău calm…mi-e dor de simplitatea ta, de bunătatea ta…mi-e dor de îmbrățișarea ta…mi-e dor să vin acasă în vizită, să deschid ușa la camera ta, sa te văd stând în pat, așteptând sa îți aduc un pachet de napolitane (preferatele tale). Mi-e dor de mesajele târzii din noapte, în care mă întreba-i dacă doarme fata și dacă am reușit sa ma odihnesc și eu …mi-e dor de mesajele tale sincere în care ma încurajai că totul va fi bine.

Mi-e dor sa îți văd chipul plin de speranță și iubire sinceră. Mi-e dor de tot ceea ce însemni tu Coco! Acum aud și simt doar adierea vântului când privesc spre cer, imaginâdu-mi că ești lângă mine și că în final, totul va fi bine, așa cum îmi spunea-i mereu. Aștept să îmi mai apari în vis, simțindu-te măcar acolo! Pentru mine,mereu vei rămâne un luptător!

Te iubesc și te voi iubi veșnic Coco! Sper din suflet că ești bine și că simți adevărata liniște! Dumnezeu sa te aibă în paza lui, alături de cei mai frumoși îngeri”, a scris Silvia Bîrzu, sora lui Ștefănel Roman, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Familia lui Ștefănel Roman a dat în judecată Spitalul de Copii „Sf. Maria” Iași și medicul curant al băiatului

 Stefanel Roman

La un an de la moartea lui Ștefănel Roman, familia a dat în judecată Spitalul de Copii „Sf. Maria” Iași și medicul Sidonia Susanu

Ștefănel Roman a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale. În primele zile de spitalizare, evoluția băiatului era promițătoare, dar acesta a fost plimbat zilnic de la etajul 1 al unității medicale, unde este situată Secția de Mari Arși, la etajul 3, la blocul operator, pentru a-i fi schimbate pansamentele și pentru efectuarea tratamentului. În acest timp, în cadrul spitalului se efectuau lucrări de modernizare, iar pacientul a contractat o infecție pulmonară din praf. Drept urmare, în data de 2 aprilie 2023, adolescentul a încetat din viață.

La un an de la moartea lui Ștefănel Roman, familia a dat în judecată atât Spitalul de Copii „Sf. Maria” Iași, cât și medicul Sidonia Susanu. Părinții, frații și bunica adolescentului cer daune morale de 3,35 milioane de euro. De asemenea, familia mai solicită 10.000 de lei drept daune materiale aferente cheltuielilor de înmormântare.

Comentarii
  • cum de a alunecat? a vrut să-și facă un selfi? așa sunt unii tineri -adolescenți de teribiliști.
    Dumnezeu să-l ierte. E mai fericit în Cer.
    Și de ce după un an s-o gândit familia la daune morale să plătească Spitalul și Medicul?! Păi medicii nu sunt dumnezeu. Vă treziți peste 360 de nopți că ați visat ceva rost de a obține bani de pe sufletul acelui adolescent, să nu-l lăsați în plata Domnului. Așa ia fost scris în Cartea Vieții. Pa!

  • Îi ”aburește” avocatul sau avocata că o să obțină mulți bani. Vrajeală!

  • Niste creduli care se lasa pacaliti de avocat ca sa-i aduca lui bani…. procent din valoarea daunei.
    Tantica… iti mai aduce fratele inapoi daunele pe care speri sa le obtii sau iti sterge durerea o suma de bani ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *