Prima pagină » Cancan » S-a despărțit Denisa de Iancu? Ce se întâmplă acum cu fratele cel mic al lui Culiță Sterp și iubita lui

S-a despărțit Denisa de Iancu? Ce se întâmplă acum cu fratele cel mic al lui Culiță Sterp și iubita lui

07 iun. 2024, 12:40, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

O neînțelegere din mediul online a dus la concluzia greșită cum că Denisa s-a despărțit de Iancu. Fratele lui Culiță și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și devin tot mai îndrăgostiți pe zi ce trece, mai ales că nunta lor se apropie.

Recent, pe TikTok, un fan al familiei Sterp a postat un fragment dintr-o emisiune TV în care Getuța Sterp vorbea despre relația sa cu soțul ei, Sebastian.

S-a despărțit Denisa de Iancu?

Cu toate acestea, în secțiunea de comentarii a postării, discuțiile dintre utilizatori au escaladat, ajungând la un subiect controversat care a provocat multe reacții, și anume o posibilă despărțire între Denisa Coțolan și Iancu Sterp.

„Cum adică… S-a despărțit Denisa de Iancu?”, „Adică? S-a despărțit Denisa de Iancu”, „Iancu nu mai este cu Denisa?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Totuși, a fost doar o neînțelegere, iar alți fani au încercat să clarifice întreaga situație.

„Nu s-a despărțit nimeni, doar ce au postat un story împreună. Mai un un pic și fac nunta”, „Poate se referea la Denisa de la Puterea Dragostei”.

Iancu și Denisa se pregătesc pentru nuntă

A mai rămas puțin până când Iancu Sterp și Denisa Coțolan vor deveni oficial soț și soție. Cei doi se pregătesc intens pentru acest fericit eveniment. Cum Iancu a fost plecat din țară câteva luni, logodnica sa a preluat responsabilitatea pentru unele detalii, fiind ajutată de mama ei, de soacra sa și de cumnata ei, Ileana.

„Merg spre casă, spre puișorii mei, pentru că i-am lăsat cu soacra și cu cumnata mea. Am fost să degustăm mâncarea pentru nunta lui Iancu și a Denisei, care va fi anul acesta și abia așteptăm. Nu-mi vine să cred că Iancu se căsătorește, adică pe bune? Iancu, fiind cel mai mic dintre noi și pe care întotdeauna l-am văzut băiatul ăla mic, frățiorul ăla mai mic… greu de crezut că anii au trecut și că anul acesta o să aibă și el nunta.

Ne bucurăm extrem de mult că și-a găsit o fată atât de minunată ca Denisa pe care o iubim și sunt sigură că Iancu a făcut alegerea cea mai potrivită, chiar este o fată extraordinară. M-a rugat să vin și eu la degustat, pentru că ea a venit cu mama ei și cu mama mea, cu soacra ei și atunci cred că avea și de o părere mai tânără. M-am bucurat să pot să-i fiu de ajutor, cred că am făcut alegerile bune referitoare la mâncare. Mi se pare că nu putem alege un restaurant mai bun. (…)”, a spus Ileana Sterp în mediul online.

O neînțelegere din mediul online i-a făcut pe mulți să se gândească la faptul că Denisa s-a despărțit de Iancu. Într-un final s-a dovedit că totul a fost doar o încurcătură din cauza unui comentariu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *