Prima pagină » Cultural » S-a despărțit Claudia Puican de Armin Nicoară? Mesajul cu care artista a surprins pe toată lumea

S-a despărțit Claudia Puican de Armin Nicoară? Mesajul cu care artista a surprins pe toată lumea

01 feb. 2024, 11:11, 1 ,
în Cultural

Claudia Puican a surprins pe toată lumea cu mesajul postat pe rețelele sociale lăsând impresia că s-a despărțit de Armin Nicoară. Artista a scris că este singură în vacanță și îi e foarte bine. Fanii cuplului au început să își pună întrebări legate de stabilitatea căsătoriei celor doi, mai ales că, de obicei, în călătorii au fost mai mereu împreună.

Cântăreața nu a călătorit singură în Italia, la munte, ci însoțită de prieteni și familie. Într-adevăr, în această vacanță trebuia să fie prezent și saxofonistul, dar din păcate a fost nevoit să lipsească.

S-a despărțit Claudia Puican de Armin Nicoară?

Atât Claudia Puican, cât și familia lui Armin Nicoară au dorit să profite de șederea de cinci zile la cabană, având în vedere că aceasta a fost deja achitată în prealabil.

„Armin are niște treabă de rezolvat acasă și, ca să nu pierdem vacanța, am plecat singură, cu restul grupului. Sunt cu familia lui. Stăm cinci zile la munte”, a lămurit Claudia Puican situația din căsnicia ei, pentru FANATIK.

Excursia a fost din timp planificată. „Trebuia să plec la schi, dar am anulat. Nu am mai fost într-o stare bună. A plecat doar fratele meu și vom pleca și noi. Dar de prin 28 ianuarie când va fi și ziua fratelui meu. Mergem în Italia la un resort, să ne putem relaxa și la un spa și să fie puțină mișcare la schi. Trebuia să plecăm la început de februarie și în Punta Cana. S-a anulat, colega noastră, Stana Stepanescu este gravidă și nu mai poate zbura și am anulat plecarea”, povestea saxofonistul pe 11 ianuarie, pentru FANATIK.

În plus, relația dintre Armin Nicoară și Claudia Puican nu a fost întotdeauna armonioasă. Claudia a recunoscut că a fost destul de supărată din cauza scandalului în care partenerul ei a fost implicat cu Georgiana Lobonț. După o apariție în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV, Georgiana Lobonț s-a enervat și l-a criticat pe Armin într-o postare pe o platformă de socializare.

Claudia Puican se gândește să se despartă de Armin Nicoară

Claudia Puican a surprins pe toată lumea prin postarea unui mesaj online în care sugera că nu se simte pe deplin fericită în relația sa și că Armin îi găsește zilnic un defect.

Reacția artistei a venit la scurt timp după ce saxofonistul s-a filmat în compania unei alte artiste autohtone, Stana Stepanescu, și a anunțat că este extrem de fericit că aceasta este însărcinată.

Motivul entuziasmului a fost explicat prin faptul că, în urma colaborărilor lor muzicale din ultima perioadă, au devenit foarte apropiați prieteni.

Recent, Claudia Puican a postat un alt mesaj pe Instagram, iar fanii acesteia au crezut că s-a despărțit de Armin Nicoară.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
03 septembrie 2024
03 septembrie 2024